Știri Sănătate

Lidia Fecioru: Cum tratezi transpirația excesivă sau bufeurile

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a oferit la Adevăruri Ascunse un leac simplu, dar eficient pentru femeile care se confruntă cu bufeuri în perioada de premenopauză și menopauză, dar eficient și persoanelor care se confruntă cu transpirația excesivă.

Potrivit bioenergoterapeutului Lidia Fecioru, ceaiul din frunze de dafin este eficient în cazul în care ne confruntăm cu transpirația excesivă sau cu bufeuri, în cazul femeilor aflate la menopauză.

”Mă gândeam la bufeurile pe care le au săracile femei în perioada de premenopauză, de menopauză, dar sunt și cei care au un o transpirație excesivă. Din cauza asta noi pierdem foarte multe săruri din corp prin transpirația pe care o avem. Cel mai bun și cel mai bun pentru acest lucru este ceaiul din frunză de dafin.

Încercați să beți ceaiul din frunză de dafin și o să vedeți ce minunat e.

Mai puteți face picăturile de esență de frunză de dafin, adică ulei esențial și vă puteți face acasă singuri cu un pic de unsoare de untură și să adăugați un pic de miere și faceți-vă un unguient pentru încheieturi, pentru că e foarte bun pentru genunchi și mâini.

Ceaiul din frunză de dafin se prepară în felul următor: Deci punem câteva frunze într-un borcan și turnăm apă peste el un pahar și jumătate acolo, deasupra la trei-patru frunze și lăsăm la măcerat patru ore. Deci infuzie patru ore și după aceea îl bem”, a dezvăluit Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevărurii ascunse.

0126
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.