Media

Nici bine nu s-au căsătorit că Roxana Vancea a rupt certificatul de căsătorie cu Dragoş Paiu, familia a rămas fară cuvinte

Roxana Vancea a dezvăluit un gest surprinzător pe care l-a făcut în relația cu Dragoș Paiu. Proaspăta mireasă a recunoscut că a rupt certificatul de căsătorie. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit civil în anul 2019, iar în urmă cu o zi și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu.

Sâmbătă, 2 martie, Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit religios. Fosta asistentă TV a strălucit în ziua cea mare, schimbând două rochii de mireasă absolut superbe, una pentru biserică, alta pentru petrecere. Cei doi soți au trăit clipe maxime de fericire. (Vezi AICI Imagini) Și-au sărbătorit iubirea, alături de familie și apropiați. Însă, acum a ieșit la iveală și un detaliu neașteptat despre căsnicia lor.

De ce a rupt Roxana Vancea certificatul de căsătorie cu Dragoş Paiu

Roxana Vancea și Dragoș Paiu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, uneori chiar și cu certuri, așa cum se întâmplă în fiecare cuplu. Cei doi consideră că legătura lor nu este ținută de o hârtie, ci de iubirea pe care și-o poartă. Fosta asistentă TV a recunoscut că la un moment dat ea și soțul ei chiar au rupt certificatul de căsătorie. Îndrăgostiții au povestit tot ce s-a întâmplat atunci, dar și ce i-a făcut să recurgă la acest gest.

„Un act? Actul în sine? Nicidecum. Cred că de două ori l-am și rupt”, a spus Dragoș Paiu, pentru Viva.ro. ‘

„O dată l-am rupt. O dată l-am șifonat și a doua oară l-am rupt cu totul. M-am certat cu el într-o zi, nu știu de la ce, și l-am rupt cu totul. Apoi am avut nevoie de el și am mers să scot altul. Deci, un act nu schimbă nimic într-o relație.”, a adăugat Roxana Vancea.

Roxana Vancea: ”Relația dintre soț și soție este ca cea dintre Tom si Jerry”

Roxana Vancea nu a încercat niciodată să arate că are relația perfectă și a recunoscut că între ea și soțul ei mai există certuri. Totuși, cei doi se iubesc enorm, motiv pentru care au decis să se căsătorească și religios. Vedeta a publicat mai multe imagini de la marele eveniment. În plus, a ținut să transmită și un mesaj special.

„Inima plină toată! Relațiile dintre soț și soție sunt ca relația dintre Tom si Jerry. Deși se tachinează și se luptă, nu pot trăi unul fără celălalt. Ăștia suntem noi.”, a scris fosta asistentă TV, pe contul său de Instagram.

La marele eveniment. Roxana Vancea și Dragoș Paiu au părut desprinși dintr-un basm cu prinți și prințese, iar tabloul a fost completat perfect de cei doi băieței. Vedeta a primit o mulțime de complimente referitoare la cele două rochii de mireasă pe care le-a schimbat. Ea a mărturisit că ținuta ei de la nuntă a fost exact așa cum a visat.

„Am profitat de un târg de nunți pentru a-mi găsi rochia visurilor, dacă pot să spun așa. Cred că am reușit, în cele din urmă, să o găsesc, chiar dacă a fost foarte greu să mă decid, fiindcă toate rochiile erau absolut superbe.”, a dezvăluit Roxana Vancea.

0138
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.