Știri

Barem simulare Bacalaureat 2024 la Matematică și istorie

Ministerul Educaţiei a publicat oficial baremul de corectare de la proba scrisă la Matematică de la simulare Bacalaureat 2024.

Elevii din anii terminali au susţinut astăzi, 5 martie, proba scrisă la matematică din cadrul simulării examenului de Bacalaureat 2024.

Pentru susţinerea probei la matematică din cadrul simulării examenului de Bacalaureat 2024, elevii de liceu au fost nevoiţi să prezinte un document de identitate la intrarea în sala de examen.

Trei ore au avut la dispoziţie viitori absolvenţi pentru rezolvarea subiectelor de matematică de la simulare Bacalaureat 2024.

Notele obținute la proba obligatorie a profilului nu vor fi trecute în catalog, ci vor fi discutate împreună cu profesorii de la clasă. Astfel, elevii vor înţelege cât de pregătiți sunt pentru examenul care va avea loc în vară.

Simulare Bacalaureat 2024. Barem corectare simulare Bacalaureat 2024 la Matematică

Barem de corectare Matematică profil Mate-Info Simulare Bacalaureat 2024- Descarcă documentul aici

Barem de corectare Matematică profil Ştiinţe ale naturii Simulare Bacalaureat 2024- Descarcă documentul aici

Barem de corectare Matematică profil Tehnologic Simulare Bacalaureat 2024- Descarcă documentul aici

Ştire în curs de actualizare

Bacalaureat 2024, Sesiunea iunie-iulie 2024. Calendarul şi programul examenului

Potrivit calendarului publicat în Monitorul Oficial la începutul anului școlar, Bacalaureatul în 2024 are loc în perioada 17 iunie-4 iulie.

Proba scrisă la Limba română se va desfășura pe 1 iulie, iar proba la Matematică sau Istorie este programată pe 2 iulie.

Proba la alegere a profilului și specializării este susținută de către elevii de clasa a XII-a, pe 4 iulie.

Elevii din anii terminali încheie cursurile pe 7 iunie 2024. Înscrierea candidaților la prima sesiune de examen pentru Bacalaureat 2024 se face în perioada 3- 7 iunie, iar de pe 17 iunie încep probele de certificare a competențelor în limba română și la o limbă străină, dar și competențele digitale.

Calendarul de desfăşurare a examenului de bacalaureat pentru absolvenţii clasei a XII-a, în anul şcolar 2023-2024 se desfăşoară astfel

Barem simulare Bacalaureat 2024 la Istorie

Ministerul Educaţiei a publicat baremul pentru proba la Istorie de la simulare Bacalaureat 2024.

Elevii claselor a XII-a și a XIII-a seral/frecvență redusă au susținut astăzi, 5 martie, în cadrul simulării examenului de Bacalaureat 2024, proba obligatorie a profilului.


Românii care stau la casă trebuie să plătească. Îi costă zeci de mii de lei, plus taxă anuală

0132
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.