Media

Florin Vasilică, operat de urgență pe creier! Diagnosticul crunt pe care l-a primit de la medici

Florin Vasilică a ajuns pe masa de operație. Fiul regretatului Liviu Vasilică a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Ce s-a întâmplat cu interpretul de muzică populară?

Florin Vasilică, fiul regretatului Liviu Vasilică, se află acum pe masa de operație, unde urmează să fie supus unei intervenții. Dezvăluirea a fost făcută personal de către cântărețul de muzică populară pe platformele de socializare, unde este foarte activ.

Interpretul de muzică populară va suferi o intervenție chirurgicală programată. Artistul are un hematom cerebral, ceea ce înseamnă că lichidul din jurul creierului nu poate absorbi o forță bruscă sau o oprire rapidă.

Specialiștii medicali explică că, în această situație, creierul poate fi împins spre interiorul craniului, putând fi afectat în consecință. Dat fiind natura intervenției complexe, cântărețul va lua o pauză de la concerte și alte evenimente.

Ce se întâmplă cu Florin Vasilică? Interpretul promite că se va întoarce pe scenă

Interpretul promite că se va întoarce în atenția publicului odată ce va fi complet recuperat. Fiul lui Liviu Vasilică a promis să ofere mai multe detalii despre procedura la care va fi supus în cursul zilei de marți, 5 martie 2024.

„Astăzi urmează să fiu supus unei operații de hematom cerebral. Sper că totul va decurge bine și ne vom revedea curând. Revin la voi după ce voi trece peste această grea încercare”, a transmis Florin Vasilică pe pagina sa de Facebook.

De-a lungul timpului, Florin Vasilică a fost afectat de probleme de sănătate persistente. A fost deschis în legătură cu faptul că a căutat asistență medicală de mai multe ori pentru a trata afecțiunile care l-au afectat și pentru care a fost supus la patru intervenții chirurgicale.

A trecut printr-o perioadă în care s-a retras din atenția publică, explicând că se confruntă cu inflamații la șolduri. A încercat să gestioneze această situație prin tratament, însă rezultatele nu au fost conforme cu așteptările.

„Am încercat să rezolv acea inflamație cu tratament, dar se pare că trebuie să facem niște infiltrații și niște chestii, căci, de fapt, în asta va consta intervenția. Până să ajung la momentul acelei intervenții va trebui să mai fac niște proceduri.

Va fi ceva minim invaziv. Și cu coloana am rezolvat tot cu intervenții minim invazive”, a declarat în urmă cu ceva vreme Liviu Vasilică, într-o emisiune de la Antena Stars.

0252
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.