Media

Bunica lui Gabi Stângău n-a mai suportat pierderea nepotului și a murit în urmă cu puțin timp. Dublă tragedie în familia artistului

Dublă tragedie în familia lui Gabi Stângău. Violonistul a murit în urmă cu două săptămâni, lăsând un urma sa un gol imens, iar acum, bunica paternă s-a stins din viață. Cei dragi trec prin momente cumplite, după ce artistul și bătrâni au plecat în lumea celor drepți.

Este tragedie în familia lui Gabi Stângău. După ce violinistul a murit, în urma unui accident cu ATV-ul, bunica paternă a mai trăit câteva zile și l-a urmat în ceruri. Bătrâna și-a pierdut fiul, în urmă cu câțiva ani, apoi nepotul, în urmă cu două săptămâni, iar durerea a fost cumplită pentru ea.

Bunica lui Gabi Stângău a murit

Familia lui Gabi Stângau, dublă tragedie anul acesta. Bunica violonistului s-a stins din viață, la două săptămână de la moartea acestuia. Toată lumea este șocată de cele întâmplate și nu le vine să creadă.

Violonistul a murit în urma unui accident avut cu ATV-ul, în urma cu două săptămâni, în luna februarie. A fost înmormântat, iar membrii familiei, prietenii și fanii l-au condus pe ultimul drum. După câteva zile, s-s stins din viață și bunica paternă a artistului. Pe rețelele de socializare a fost postat și un anunț cu privire la deces, dar și un mesaj plin de regret.

”Rămas bun bunica lui Gabi Stângău!!! Te-ai dus și dumneata la nepotul tău !!! Dumnezeu să te ierte și odihnă veșnică”, este mesajul postat pe rețelele de socializare.

Familia lui Gabi Stângău trece prin momente cumplite

După ce artistul s-a stins din viață în urma unui banal accident, mama acestuia a scris un poem pe care îl dedică. Femeia este în doliu și are parte de momente cumplite după pierderea fiului său. Acum, odată cu moartea soacrei ei, bunica lui Gabi Stângă, durerea este și mai mare.

Aceasta a postat o poezie pe rețelele de socializare în care își spune durerea prin care trece. Livia povestește momentele grele de la aflarea veștii, până când l-a văzut pentru ultima dată, dar și cât de mult o să-i simtă lipsa.

”Ultimul poem care il mai scriu pentru tine este puiul meu, Gabi Stângău.
Ai căzut steaua mea
Dar nu în brațele mele, ci ale Dianei a ta
Prin telefon am auzit ”Gabi nu muri, te rog”, era tot Diana ta care mi-a dat mie vestea
Atât am putut striga și a venit toată lumea
Să ma întrebe: ce ai pățit
Eu le-am spus: Gabi meu a murit!
Am plecat la Baia Mare, nu m-a lăsat să te vad
Tu erai în morga rece, eu afară te strigam
Dar tu nu mi-ai mai răspuns, inima în mine murea
Am vrut să mor cu tine, să nu te las singurel
Dar mai am două fetițe, surorile tale dragi
Elisa și Nata mea, niciodată nu te vom uita
O mai am și pe Diana, tot copilul meu rămâne
Ca a fost iubirea ta, fara ea nu puteai respira
Mai am și un alt băiat, Alin Pop, tot muzicant
Fratele tău din copilărie. L-ai lăsat în locul tău să fie băiatul meu
Aș scrie până mor despre tine, viața mea
Dar nu mai pot
Cât o să mai trăiesc, numai o să te jelesc
Mama ta, Livia, care te-a iubit și te va iubi mereu
Valoarea mea, Gabi Stângău!”, a scris mama artistului.

0180
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.