Știri

Răsturnare de situație în cazul morții lui Adrian Kreiner. Ce au descoperit acum anchetatorii. Este ireal ce se întâmplă

Apar noi informații în dosarul crimei lui Adrian Kreiner. În cursul zilei de azi, în cadrul unei conferințe de presă, Bogdan Nicolae Dancu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul din Sibiu, a anunţat că „există indicii destul de serioase” că cei care l-au tâlhărit pe omul de afaceri ar mai fi dat alte două spargeri în judeţul Dolj.

Amintim că pe data de 7 noiembrie 2023, Adrian Kreiner s-a stins din viață, după ce, timp de o zi, a stat în comă. În noaptea în a fost comis jaful în stil mafiot, în casă cu omul de afaceri se mai aflau fiica și iubita acestuia.

Ce s-a aflat nou despre cei care l-ar fi ucis pe Adrian Kreiner

Bogdan Nicolae Dancu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul din Sibiu, a anunţat în cursul zilei de azi, în cadrul unei conferințe de presă, că „există indicii destul de serioase” că autorii jafului în stil mafiot, care a avut loc în casa omului de afaceri Adrian Kreiner, din Sibiu, ar mai fi dat alte două spargeri în judeţul Dolj.

„Ca o noutate a dosarului, urmare a unei adrese emise de către noi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova ne-a înaintat spre studiu dosarele lor cu privire la alte două sustrageri, unde există indicii, aş spune eu, destul de serioase că autorii acelor spargeri, acelor furturi sunt tot cei trei autori ai faptei de omor şi ai faptelor de tâlhărie asupra membrilor familiei Kreiner, persoane audiate în cauză chiar făcând trimitere la astfel de fapte comise pe raza judeţului Dolj”, a declarat prim-procurorul Bogdan Nicolae Dancu, scrie stiripesurse.ro.

Când va fi adus în România cel de-al doilea inculpat

De asemenea, Bogdan Nicolae Dancu a spus și când urmează să fie adus în România unul dintre cei trei presupuși criminali ai omului de afaceri.

Minae Marian Cristian urmează să fie extrădat din Marea Britanie după data de 8 martie, potrivit declarațiilor făcute de procurorul instituției Parchetului de lângă Tribunal.

„Au fost efectuate demersuri în vederea extrădării inculpatului Minae Marian Cristian, chiar ieri am fost asigurat de către magistratul de legătură al României din Regatul Unit că instanța a primit scrisoarea de garantare a condițiilor de detenție pe care România era obligată să o înainteze organul din Regatul Unit. Fără această scrisoare nu poate fi extrădată o persoană într-o țară, considerându-se că ea poate fi supusă unui risc de tortură, după cum cel mai probabil inculpatul a invocat în fața instanței de acolo. A fost solicitată, a fost transmisă. Noi așteptăm ca după termenul din 8 martie, dat de judecătorii Regatului Unit să se decidă predarea acestuia și, în cel mai scurt timp, respectiv la maxim o săptămână după să se decidă predarea acestuia”, a declarat procurorul care a preluat cazul de la mijlocul lunii februarie.

Amintim că un alt inculpat se află încă în libertate. Bogdan Nicolae Dancu nu a putut oferi noi informații despre acesta pentru că ar fi putut fi afectată activitatea găsirii bărbatului.

0166
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.