Știri

Ce răspuns a primit Irinel Columbeanu de la fiica sa când i-a spus că vrea să își cunoască viitorul ginere: „Mi-a zis că…”

Irinel Columbeanu (66 de ani) trece prin momende de cumpănă! Fostul mare afacerist s-a „scăldat” în bani ani de zile, a avut orice femeie tânără și frumoasă la picoare, însă acum este singur și trăiește într-o cameră de la azilul de bătrâni din Ghermănești.

Recent, fostul mare afacerist, declara public că mai are o ultimă dorință înainte de a închide ochii. Și anume aceea de a merge în America, la fiica sa, Irina (17 ani), să își cunoască viitorul ginere. Astfel că, la scurt timp, Irinel Columbeanu, nu stat prea mult pe gânduri, iar într-o discuție cu fiica sa i-a zis că și-ar dori să vină în America pentru a face cunoștință cu partenerul ei. Însă, momentan, fostul milionar s-a lovit de un refuz elegant.

„Vorbesc destul de des cu Irina. I-am și zis recent că vreau să îl cunosc pe viitorul meu ginere iar ea mi-a zis să nu vin acum în America că este destul de frig acolo și că mă anunță ea când este frumos afară să vin să fac cunoștință cu el”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru Click!

De asemenea, fostul milionar de la Izvorani a dorit să precizeze și faptul că fiica sa care se află peste Ocean nu îi trimite atât de des, pe cât se zvonește în spațiul public, bani. Însă, acest lucru nu îl afectează emotional pe fostul afacerist.

„Irinuca nu prea îmi trimite bani, din când în când face asta. Nu vreau să vorbesc despre ce sumă mi-a trimis până acum pentru că nu este frumos”, a mai spus Columbeanu.

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai bogați oameni din România. În anul 2006, averea acestuia era estimată undeva la 60 de milioane de euro, în 2007 la 150 de milioane de euro, în 2008 la 40 de milioane de euro, iar în 2009 la șapte milioane de euro. În prezent, Irinel Columbeanu nu mai are nimic. Familia celebrului Iri a avut, în trecut, 56 de terenuri în comuna Ciolpani, județul Ilfov, mai multe mașini de lux, dar și o vilă ca în basme în Izvorani, care a ars în urma unui incendiu.

054
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.