Știri

Voucher de 500 de lei de la Digi RCS-RDS pentru toți abonații din România. Ce trebuie să faci ca să intri în posesia lui

Compania de telecom Digi RCS&RDS vine cu o ofertă exclusivă pentru cei care aleg să se porteze în rețeaua Digi.

Astfel, persoanele care aleg să renunțe la operatorul actual și să treacă în rețeaua celor de la Digi, păstrându-și numărul de telefon, beneficiază de un voucher online în valoare de 500 de lei valabil pentru achiziționarea unui telefon Xiaomi 14.

Mai mult, compania oferă și 50% reducere la abonamentul nelimitat pentru cei care se portează.

Digi RCS & RDS a făcut un anunț surpriză pentru toți abonații companiilor de telefonie concurente. Este vorba despre o ofertă inedită, care costă numai 7 lei. Este valabilă pentru cei care își portează numărul.

Ofertele Digi RCS & RDS oferă frecvent numeroase beneficii atât clienților vechi, cât și celor care intenționează să obțină un abonament la serviciul de telecomunicații.

Astfel, pentru cei care se portează la Digi RCS & RDS, oferta este de 50% reducere la abonament în primele 6 luni și telefoane în 24 de rate, fără avans! În cazul în care îți portezi mai multe numere la DIGI, ai preț din ce in ce mai mic la abonamentul BUSINESS NELIMITAT, de la 1,25 euro/lună (circa 7 lei). Tariful nu include TVA.

De asemenea, pentru 1 – 5 abonamente portate, plătești 1,65 Euro/lună, timp de 6 luni, pentru 6 – 19 abonamente prețul e de 1,45 euro/lună, timp de 6 luni, iar la peste 20 de abonamente, costurile cu fiecare număr în parte scad la 1,25 euro/lună, timp de 6 luni.

Digi a anunțat recent o ofertă nouă pentru clienți. Noul Redmi Note 13 PRO poate fi cumpărat pentru doar 12,5 euro pe lună, fără avans, direct pe factură, în 24 de rate. În total, telefonul costă puțin peste 1.770 de lei.

Cei care intenționează să își porteze numerele la Digi ar trebui să fie conștienți de faptul că abonamentul pentru acest telefon este inclus în preț. Este un telefon foarte apreciat și prețul este foarte avantajos.

Noul Samsung Galaxy S24 poate fi, de asemenea, achiziționat la precomandă, cu prețuri începând de la 5.600 lei. Poți cumpăra telefonul în rate dacă nu vrei să plătești toți banii odată.

Digi RCS-RDS a făcut anunțul care va bucura milioane de români. Vești bune

0166
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.