Magazin

De ce este bine să ai în portofel o foaie de dafin și ce mesaje trebuie să scrii pe ea pentru a atrage banii

Foarte mulți oameni știu deja că dafinul nu este folosit doar pentru prepararea diferitelor feluri de mâncare. Frunzele de dafin mai pot fi folosite și pentru diferite superstiții, mai ales în ceea ce privește abudența financiară. Așadar, multe persoane consideră că frunzele de dafin sunt un talisman puternic și le poartă fie în geantă, fie în portofel.

Truc pentru folosirea frunzelor de dafin. Ce e bine să scrii pe ele

Poate că nu știai, însă frunza de dafin este considerată a fi un talisman puternic. Există mulți oameni care spun că dacă vrei sa ai bani mereu în portofel ar fi bine să pui o frunză mică de dafin în el, într-un buzunar secret. Aceasta va atrage noi bancnote și situația ta financiară va fi din ce în ce mai bună.

Așadar, pentru a te asigura că te bucuri de beneficiile pe care le aduc frunzele de dafin, iată câteva sfaturi. Ia o frunză de dafin și scrie-ți direct pe ea dorința. În timp ce ții frunza de dafin, canalizează-ți dorințele și intențiile.

Simte și vizualizează primirea a ceea ce ceri. Odată ce ai terminat concentrarea și te simți pregătit, arde frunza de dafin. Privește cum fumul frunzei îți duce dorințele și intențiile în univers.

Totodată, pentru a atrage banii e bine să pui o frunză de dafin în portofel sau în poșetă. Pe ea poți să îți scrii numele, simboluri de bani sau orice altceva dorești.

Păstreaz-o în portofel sau în geantă și astfel vei atrage banii și prosperitatea. Dacă ai o afacere, ia o frunză de dafin și strecoar-o sub sau în interiorul casei de marcat. Astfel vei atrage succesul și noi clienți.

Cum să păstrezi frunzele de dafin în portofel pentru a atrage bogăția sau abundența

Dacă îți dorești să știi cum să atragi bogăția și abundența în viața ta, iată cum să păstrezi frunzele de dafin în portofel:

Mai întâi ai nevoie de câteva frunze de dafin proaspete. Spală-le cu apă rece pentru a elimina orice murdărie sau impurități care ar putea atrage energia negativă. Lasă-le să se usuce complet. Apoi ține-le în mână și spune cu voce tare „Sunt demn de bogăție și abundența. Atrag bani și succes în viața mea”. După ce spui această afirmație de trei ori, pune frunza de dafin în portofel. Nu uita să porți portofelul mereu cu tine!


Românii care stau la casă trebuie să plătească. Îi costă zeci de mii de lei, plus taxă anuală

0236
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.