Știri externe

Ferească Dumnezeu! Un bebeluș a fost abandonat de părinți în aeroport pentru că Ryanair obliga părinții să-i cumpere bilet

Un bebeluș a fost abandonat de părinți în aeroportul din Tel Aviv, Israel, după ce personalul i-a anunțat că nu se pot îmbarca dacă nu cumpără un bilet și pentru el.

Părinții, care au pașapoarte belgiene, zburau către Bruxelles, marți, 5 martie. Când li s-a transmis că au nevoie de bilet și pentru copil, au lăsat minorul în cărucior lângă un birou de check-in și au plecat spre terminalul de securitate.

Angajații aeroportului au alertat poliția aeroportuară care i-a găsit pe părinți la controlul de securitate. Cei doi au fost arestați.

”Niciodată nu am văzut așa ceva”

”Niciodată nu am văzut așa ceva. Nu ne venea să credem ce s-a putut întâmpla!”, a declarat directorul biroului Ryanair pentru Jerusalem Post, noteză Daily Mail.

Autoritatea Aeroportuară din Israel a declarat că părinții au ajuns târziu pentru zborul lor și au lăsat copilul la biroul de check-in în încercarea de a trece de controlul de securitate la timp.

În înregistrare, un membru al personalului îndepărtează o husă care fusese aruncată peste cărucior, care era așezat pe o bandă transportoare la biroul de check-in.

Se aud suflări audibile de surpriză când personalul realizează că un bebeluș a fost lăsat singur în cărucior, fără ca părinții să fie de văzut în apropiere.

Personalul de la controlul de securitate a refuzat să permită trecerea celor doi, forțându-i să se întoarcă pentru a colecta copilul înainte de a chema poliția care a sosit la Terminalul 1 și i-a arestat prompt.

Cei doi au fost luați pentru interogatoriu.

Managerul biroului Ryanair le-a spus celor de la Jerusalem Post: „Niciodată nu am văzut așa ceva. Nu ne venea să credem ce vedeam.”

Conform Ryanair, persoanele care călătoresc cu un bebeluș pot fie să plătească aproximativ £25 pentru un loc în poală, fie pot să cumpere un loc separat pentru copil la tariful standard pentru adulți.

Autoritatea Aeroporturilor din Israel a emis, de asemenea, o declarație, explicând că cuplul a sosit târziu pentru zborul lor și a lăsat bebelușul la biroul de check-in în încercarea de a trece de securitate la timp.

„Un cuplu cu pașapoarte belgiene a sosit pentru un zbor Ryanair la Terminalul 1 fără bilet pentru bebeluș.

Cuplul a sosit, de asemenea, târziu pentru zbor, după ce ghișeele de check-in ale zborului se închiseseră.

Ei au lăsat bebelușul și au mers la controlul de securitate de la Terminalul 1 pentru a ajunge la poarta de îmbarcare.

Un manager de tură al serviciilor terestre i-a luat pe cuplu înapoi la ghișeele de zbor pentru a lua bebelușul și a chemat poliția și un paznic de securitate.”

Incidentul șocant a avut loc la doar o lună după ce personalul aeroportului din Mauritius a găsit un băiețel nou-născut abandonat în coșul de gunoi al toaletei unui avion în Ziua Anului Nou.

Oficialii au descoperit nou-născutul la bordul unui avion Air Mauritius în timpul unui control vamal de rutină, după ce aeronava a aterizat în Mauritius pe 1 ianuarie.

Bebelușul s-a născut în timpul zborului din Madagascar, dar nu a fost descoperit până când avionul nu a aterizat la Aeroportul Internațional Sir Seewoosagur Ramgoolam din capitala Mauritiusului, Port Louis.

O femeie de 20 de ani, reținută în legătură cu descoperirea, a negat inițial că ea este mama copilului, dar un examen medical a confirmat că ea născuse recent.

Nou-născutul a fost dus de urgență la spital pentru tratament și se înțelege că se simte bine.

0221
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.