Magazin

Horoscop Urania 9 – 15 Martie. Luna Nouă în Pești aduce schimbări importante pentru zodii

Horoscop Urania 9 – 15 Martie. Luna Nouă în Pești oferă posibilitatea de a trăi cu adevărat miracole

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 9-15 Martie 2024

Intre 9 și 11 martie, numeroasele influente planetare plasate în casa a Xll-a le vor schimba nativilor starea de spirit care, deși dotați cu un acut simț al realității și determinare, se vor lăsa purtați pe aripile visării, ale somnolenței în care spiritul lor se va lăsa ademenit de proiectele care, în alte momente de peste an, nu i-au interesat; acum, însă, motivați și de Luna Nouă în Pești, din 10 martie, vor da curs unei inițiative pentru care nu au avut curajul necesar să o pună în practică. în joc, poate intra dorința de fericire, de progres și de succes profesional, de schimbare majoră a unui aspect de viață care nu le mai oferă nici o satisfacție.

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 9-15 Martie 2024

Intre 9 și 11 martie, sectorul relațiilor de prietenie va fi scena mai multor evenimente astrologice: intensa și frumoasa regrupare de planete în zodia Peștilor, Lună Nouă în Pești, din 10 martie, intrarea planetei Venus în zodia Peștilor.

Va fi vorba de „îmblânzirea” relațiilor, de împăcări, de restabilirea unei comuniuni sufletești și, până pe 5 aprilie, grație patronajului Micului Benefic, de șansa de a beneficia de ajutorul sau de întâlnirea providențială cu o persoană care, prin îndrumările esențiale acordate să le permită Taurilor, indiferent de vârstă, un progres personal, ieșirea din penumbră din punct de vedere socio-profesional sau înțelegerea corectă a unei teme de viaţă delicate.

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 9-15 Martie 2024

Intre 9 și 11 martie, viața socială, cariera, exercitarea profesiei sau a funcțiilor și a responsabilităților publice va fi în centrul atenției celor mai mulți dintre Gemeni, pe fondul mai multor conjuncturi astrale: acumularea de planete și, prin urmare, de influențe astrale, în zodia Peștilor, configurarea Lunii Noi în Pești din 10 martie și intrarea planetei Venus, pe 11 martie, în același semn, care va crea un potențial benefic, de succes, de mulțumire, de împlinire, de recuperare a unei imagini sau autorități (respect) în mediul profesional sau public.

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 9-15 Martie 2024

Intre 9 și 11 martie, sectorul aspirațiilor și al conștiinței, al opțiunilor fundamentale și al planurilor mari de viață își va trăi momentul lui de glorie din acest an datorită mai multor împrejurări astrale care, însumate, vor crea un climat propice schimbărilor și progresului, ascensiunii spirituale sau afirmării mature într-o direcție profesională.

În joc, vor intra numărul mare de planete în tranzit prin zodia Peștilor (5!), Luna Nouă în Pești, din 10 martie, precum și intrarea, în ziua de 11 martie, a planetei Venus în același semn, asigurând, până pe 5 aprilie, un context socio-profesional dar și personal menit să le permită nativilor să facă saltul existențial mult dorit ori pentru care s-au pregătit asiduu.

Citește mai departe pe libertatea.ro.

0214
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.