Magazin

Zodiile de femei care pot cuceri pe oricine imediat. Mihai Voropchievici: “Sunt fatale, nu le poţi rezista”

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt semnele zodiacale feminine cele mai fatale pentru bărbați. Dacă și tu ești în căutarea unei femei care să îți umple viața de bucurie, poate să previziunile astrologilor te vor ajuta. Află în rândurile de mai jos ce femeie să cauți pentru tine.

Mihai Voropchievici, despre femeile zodiacului

În societatea tradițională, femeile erau considerate inferioare bărbaților. De-a lungul timpului, reprezentantele sexului frumos au ajuns să fie privite „gâtul” familiei, al cărei „cap” este bărbatul. Acum, părerile sunt împărțite, unii menținând această ultimă idee, în timp ce alții consideră femeile superioare.

Indiferent care este poziția ta, astrologia susține că există femei care pot fi fatale oricărui bărbat. Data și locul în care s-au născut pot modela personalitatea și caracterul unui om în așa fel încât pentru unele persoane sunt extraordinare.

Mihai Voropchievici a dezvăluit topul semnelor zodiacale în rândul femeilor care sunt atractive pentru orice bărbat. “Sunt fatale, nu le poţi rezista”, a susținut numerologul într-o intervenție televizată. Află în continuare dacă și tu te numeri printre ele.

Care sunt cele mai fatale femei din zodiac, de fapt

Scorpion. Dacă ai crezut că ai înțeles ce înseamnă dragostea adevărată, când o vei întâlni pe femeia Scorpion vei realiza că te-ai înșelat. Viața alături de ea este cel mai frumos basm și vei fi foarte entuziasmat să ți-o petreci astfel. Va fi cea care te va încuraja în zile rele și va râde cu tine în zilele bune.

Intelectul femeii Scorpion te face să crezi că este partenera perfectă pentru tine. Este o mamă bună, o soție dedicată și va ști întotdeauna să aibă grijă de familia sa în mod corespunzător. Îi va proteja pe absolut toți de lucrurile rele. Bărbații o doresc mereu datorită acestor calități.

Balanță. „Femeia Balanță se numără în topul celor mai dorite zodii. Este extrem grațioasă în tot ceea ce face. Este căutată de bărbați pentru că apreciază armonia, dar și frumusețea. Femeia Balanță este diplomată și știe să creeze relații echilibrate și armonioase.

Personalitatea ei calmă și plăcută o face extrem de dorită în rândul bărbaților. Are o abilitate de a percepe vibrațiile subtile și de a citi gândurile și emoțiile partenerului. Aceasta îi poate da un avantaj într-o relație”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, la Antena 3.

Gemeni. Și femeia născută în semnul zodiacal al Gemenilor este dorită de către bărbați. Indiferent unde se află, cum este îmbrăcată sau la ce eveniment participă, ajunge mereu să fie în centrul atenției prin inteligența sa, dar și prin spontaneitate. Are un farmec de nedescris când comunică.

Femeia Gemeni este foarte comunicativă, mereu în mișcare și plină de curiozitate despre absolut orice, astfel încât devine atractivă pentru reprezentanții masculini din viața sa, care apreciază discuțiile captivante și mințile ascuțite. Nu ai cum să te plictisești lângă o astfel de femeie vreodată.

0169
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.