Știri

Nimeni nu se aștepta la așa ceva! S-au despărțit chiar înainte de nunta pe care au planuit-o atât de mult. După 9 ani s-a ales praful de relația lor

Când totul părea foarte frumos și după nouă ani de iubire plănuiau nunta, iată că lucrurile s-au schimbat radical în viața lor. O vedetă de la noi a dezvăluit că s-a despărțit de logodnicul ei.

După aproape un deceniu de iubire, cunoscuta dansatoare de belly dance Natalia Duminică s-a despărțit de partenerul ei de viață cu care urma să se căsătorească. Cei doi aveau planuri mari de viitor și deja plănuiau nunta mult visată, asta după ce bărbatul o ceruseră și de soție, însă lucrurile s-au schimbat radical în viața lor și au ajuns la separare.

Vedeta s-a despărțit de logodnicul cu care urma să facă nuntă. Primele declarații despre separare

Natalia Duminică, una dintre cele mai cunoscute și apreciate dansatoare de la noi, dar originară din Republica Moldova, vorbește despre momentele grele prin care a trecut după despărțirea de logodnic. Ea ne spune și motivele pentru care au ajuns să-și spună adio după nouă ani.

Întrebată cum s-a ajuns la destrămarea unei relații care părea atât de sudată, Natalia Duminică1 ne-a spus că amândoi și-au pierdut interesul. Primul ar fi fost chiar fostul iubit, iar ulterior, din cauza lui, și dansatoarea și-a pierdut interesul pentru partener.

”Cred că pur și simplu ne-am pierdut interesul unul față de celălalt, amândoi reciproc, el față de mine, iar din cauza asta, eu față de el. Eram împreună de 9 ani, aveam planuri de nuntă”, a spus Natalia Duminică.

Cunoscuta dansatoare susține că totul a pornit de la o ceartă mai mare, acolo unde și-au aruncat vorbe grele. Ulterior, niciunul nu a făcut vreun pas spre împăcare, iar lucrurile s-au schimbat de la o zi la alta până când nu și-au mai vorbit deloc. Natalia Duminică spune că a suferit destul de mult, cu toate că relația s-a terminat deja de un an, însă abia acum și-a făcut curajul să vorbească despre asta, mai ales că a sperat că poate se vor împăca.

”S-a întâmplat că am avut o ceartă, un scandal, apoi niciunul, nici altul nu a vrut să se mai întoarcă în relație. Am suferit, eu da. Probabil (n.r. dacă a suferit și fostul iubit), nu știu, nu ne-am mai agățat unul cu altul, ne-am lăsat în pace. În urmă cu un an s-a terminat relația, eu nu am anunțat că am crezut că poate, poate, poate ne trece. Am mai discutat noi ceva, dar niciodată nu era vorba de reparere, el și-a făcut alte planuri, el are alte obiective în viață care sunt mai importante”, a mai spus ea.

Nu e pregătită să înceapă o nouă relație

A trecut un an de când ea și fostul partener s-au despărțit, însă Natalia Duminică spune că nu e pregătită să înceapă o nouă relație. Ea mărturisește că momentan nu ar vrea să-și împartă, din nou, viața cu altcineva, iar din acest motiv mai așteaptă.

”Acum sunt ok, cât de cât. Nu sunt pregătită să încep o nouă relație, nu sunt pregătită să împart cu nimeni camera, viața, nimic. Nu stabilisem nimic de nuntă și uite că numai bine, că n-am făcut nimic”, a mai spus ea.

Totodată, ea își dorește să se mute în București și ne-a mai povestit că probabil și acesta e unul dintre motivele ce a dus la destrămarea fostei relații, asta deoarece iubitul ei nu își dorea să părăsească țara natală, Republica Moldova, deși inițial voia să facă această schimbare și să vină în România.

”Ușor, ușor, mă mut în București, vreau să fiu cât mai departe de toată situația. Lui îi place în Moldova, el nu mai pleacă, el aici are prieteni foarte buni, în Republica Moldova, de care nu vrea să se despartă în veci, o să stea cu ei toată viața. Până să-i apară privilegii noi își dorea să se mute în București, după gata, nu a mai vrut”, ne-a mai spus Natalia Duminică.

079
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.