Media

Florin Dumitrescu a slăbit 10 kilograme în 3 săptămâni! La ce medotă simplă a apelat

Florin Dumitrescu a slăbit 10 kilograme în 3 săptămâni cu ajutorul unei diete disociate. Numită dieta „3-3-3“, aceasta l-a ajutat pe celebrul bucătar să scape de rapid de kilograme. Regimul este unul strict și este nevoie de multă voință pentru a putea slăbi și asta pentru că dieta presupune consumul anumitor alimente câte trei zile consecutive.

Florin Dumitrescu a slăbit 10 kilograme în 3 săptămâni

Fostul bucătar de la „Chefi la Cuțite“, chef Florin Dumitrescu, a vorbit, pe rețelele de socializare, despre dieta care l-a ajutat să slăbească 10 kilograme. Florin Dumitrescu își anunța urmăritorii de pe rețelele de socializare că a încheiat o dietă drastică care l-a ajutat să scape de 10 kilograme. Nu a fost prima dată când a ținut acest regim alimentar, el reușind să mai slăbească cu ajutorul ei și în trecut, când a dat jos 17 kilograme.

Cei care vor să țină dieta lui Florin Dumitrescu trebuie să știe că aceasta constă în consumul unor alimente trei zile consecutive. Astfel, în primele trei zile se mănâncă doar varză, următoarele trei zile orez, iar în următoarele trei zile ai voie să consumi pui. Dieta propusă de Florin Dumitrescu nu se încheie după aceste nouă zile, ci continuă cu 3 zile de legume, 3 zile de pește, 3 zile de fructe și 3 zile de kefir degresat.

„Dieta aceasta nu este doar pentru slăbit, ci și pentru reeducare”, a spus atunci Florin Dumitrescu.

Mai mult, bucătarul a recunoscut că nu a simțit imediat nevoia de a mânca, ci își dorea doar să guste anumite preparate.

„Am terminat dieta! Și ce să fac eu prima dată după dietă? Primul lucru pe care o să-l mănânc va fi jumătate de antricot și voi bea două pahare de vin. Abia aștept. Dieta asta prima dată a dat un randament mult mai bun. Am dat 17 kilograme atunci. Acum, am dat jos 9 jumătate -aproape 10 kg. Dar tot sunt mulțumit, pentru că pot să încep să fac mișcare și zic că este bine. Încă nu-mi e poftă de mâncare, doar aș gusta”, a precizat Florin Dumitrescu la terminarea dietei.

Cum a ajuns să se îngrașe bucătarul

Recent, Florin Dumitrescu spunea că, pe când avea 16 ani, era foarte slab, având în jur de 62 de kilograme. Deși gătea, nu obișnuia să și mănânce. Așa a ajuns să fie diagnosticat cu gastrită.

„Eu la 16 ani nu mâncam. Avem 61–62 de kilograme. Nu avem nicio treabă cu mâncarea, doar o găteam. La 16 ani, am descoperit pentru prima dată gastrita. În momentul în care gătești, stomacul tău funcționează, pentru că e păcălit de miros și crede el că mănâncă”, a povestit Florin Dumitrescu.

„Și macină, macină și nu mai ai foame, nu mai simți foamea și ai senzația că poți să o duci la nesfârșit. La 20 de ani am descoperit mâncarea și m-am îngrășat. Dacă mi-aș da un sfat, mi-aș da la 20 de ani și aș spune: Mănâncă mai puțin, nu recupera ce nu ai mâncat”, a menționat la momentul respectiv.

Florin Dumitrescu a povestit că de o perioadă lungă de timp nu mai consumă pâine și a explicat de ce a renunțat la acest aliment.

„Dacă vrei, te fac să nu mai mănânci pâine în viața ta. Un prieten mi-a povestit că își făcuse brutărie, o avea deschisă de foarte mult timp. La un moment dat, i-a curs bidonul de afânător, era un ingredient lichid pe care-l băga în aluatul de pâine și i-a făcut gaură în beton. Ăla a căzut ca picătura chinezească, peste noapte i-a făcut gaură în beton, în 12 centimetri. Asta se întâmplă de fapt cu ce mâncăm noi”, a mai zis Florin Dumitrescu, a slăbit 10 kilograme în 3 săptămâni.

081
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.