Media

Gata! S-a aflat! Cine sunt, de fapt, jurații MasterChef 2024. Antena 1 tremură

Castingul pentru membrii juriului de la MasterChef 2024 a debutat. Pro TV-ul ar lua în considerare nume importante pentru echipa amintită. Cine ar putea să fie bucătarii care vor da verdictul în cadrul show-ului culinar. Anunțul făcut public în mediul online.

Românii vor putea urmări în curând un nou sezon MasterChef

Un nou sezon al show-ului culinar MasterChef este pe cale să fie pus la punct pentru telespectatori. Bucătăria se va aranja, concurenții vor fi pe poziții pentru a da tot ce au mai bun și trei sau patru membri ai juriului emisiunii ce va fi difuzată de Pro TV își vor da verdictul pentru bucatele gătite.

Bucătarii vor fi pregătiți, ca în fiecare sezon, să pornească într-o călătorie fascinantă alături de concurenți și telespectatori, pe tărâmul gătitului. Cine vor fi cele trei (sau patru) nume care vor face parte din echipa juriului show-ului culinar ce va fi difuzat de Pro TV în curând?

S-a dat startul castingului pentru viitorii jurați

Pe paginile Viperele Vesele din mediul online a fost făcut marele anunț. Dacă ești fan al show-urilor televizate, mai mult ca sigur știi deja despre ce este vorba. Administratorii contului Viperele Vesele ar fi oameni din televiziune, care oferă publicului detalii picante din culisele emisiunilor.

Periodic, administratorii contului Viperele Vesele fac publice detalii importante despre concurenți, membrii juriilor sau unele emisiuni. În urmă cu puțin timp, s-a dezvăluit că Pro TV a dat startul castingului pentru viitorii jurați ai emisiunii MasterChef 2024.

Anunțul făcut de Viperele Vesele privind MasterChef 2024

Viperele Vesele au anunțat că a început castingul pentru jurații MasterChef 2024. Din echipa lor vor face parte, ca până acum, trei membri. Este posibil totodată ca juriul să fie extins cu încă o persoană. Pregătirile sunt în plină desfășurare, primele interviuri având loc deja.

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că, în mare secret, Pro TV a dat startul castingului pentru jurații celui mai cunoscut format de gătit: MasterChef! Așadar, căutările pentru cei trei-patru membri ai juriului MasterChef sunt în plină desfășurare”, au anunțat Viperele Vesele pe Instagram.

Numele bucătarilor care ar putea face parte din juriul MasterChef 2024

Viperele Vesele au făcut publice și câteva nume ale unor bucătari care ar putea să facă parte din juriul MasterChef 2024. Este vorba despre Iosif Ștefănescu, Josef Hadad, Johnny Susala, Alex Cormerzan și Alex Dumitru, care ar fi participat la casting pe data de 1 februarie 2024.

„Se anunță un sezon interesant, motiv pentru care vă sfătuim pe voi, membrii comunității Viperele Vesele, despre care știm că aveți talent în domeniu și care doriți să participați ca și concurenți în emisiune, să vă înscrieți la casting”, au transmis Viperele Vesele.

0189
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.