Știri

Power Couple România, 11 martie 2024. Daiana Anghel și Sorin Gonțea, momente tensionate la probă. De ce a intervenit Dani Oțil

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au trecut prin momente tensionate la proba „Mă înec în dragostea ta” din ediția 16 Power Couple România, de pe 11 martie 2024. Dani Oțil s-a văzut nevoit să intervină.

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au trecut prin clipe dificile în ediția 16 din Power Couple România de pe 11 martie 2024.

Odată cu revenirea în concurs, cei doi au fost luați prin surprindere de proba „Mă înec în dragostea ta”.Camerele de filmat l-au surprins pe Sorin Gonțea epuizat în ediția 16 din Power Couple România de pe 11 martie 2024. Concurentul i-a dezvăluit soției în nenumărate rânduri că nu poate să se scufunde mai mult în butoi.

„Mă înec!”, a strigat el la Daiana Anghel.

Concurenta nu a stat prea mult pe gânduri și a încercat să-i ofere o serie de instrucțiuni clare pentru a-l face să o ridice mai mult în dreptul panoului cu emoticoane: „Trage-te de picioare! Nu trebuie să intri cu capul în apă. Trage de fund în jos acum! Fără cap!”.

„Nu pot! Tu nu poți să înțelegi că nu pot”, a repetat el.

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au pierdut foarte mult timp din probă în timp ce încercau să găsească o soluție pentru a continua. Soția chef-ului și-a păstrat calmul până într-un anumit punct al discuției: „Te rog să mă asculți! Toți au urlat că nu pot”.

Când a văzut cât de greu le este celor doi să ducă până la final misiunea, Dani Oțil a intervenit și a încercat să dea câteva sfaturi. În ciuda eforturilor depuse, nervii și presiunea și-au pus amprenta asupra lor.„Nu îți poți regla respirația când ești cu capul în jos și încerci să faci un minim de efort. E foarte greu să tragi aer în tine și să te scufunzi!”, a mai adăugat concurentul.

Chiar dacă a fost încurajat de parteneră, Sorin Gonțea a ajuns la capătul puterilor și a fost la un pas să cedeze. Reacția lui a enervat-o foarte tare pe Daiana Anghel, care nu și-a mai putut controla nervii și a început să țipe la soțul ei.

„Simțeam că îmi explodează capul, efectiv vedeam puncte negre! Am amețit, nu mai pot”, a descris concurentul experiența trăită.

0129
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.