Știri

Hidroelectrica a schimbat perioada în care se poate transmite indexul pentru toți clienții

Citirea indexului Hidroelectrica pentru luna martie 2024 şi transmiterea lui se face în această perioadă, anunţă reprezentanţii celei mai mari companii de energie a statului.

Hidroelectrica este cea mai valoroasă companie de stat din România, care a depășit o valoare de piață de 12 miliarde de euro.

Indexul autocitit al Hidroelectrica poate fi comunicat gratuit la numărul de telefon: 0800.800.359.

În luna martie, perioada de citire a indexului la Hidroelectrica se schimbă faţă de luna februarie şi revine la intervalul 24-28 martie 2024, adică începând de mâine, pe parcursul a cinci zile.

Indexul autocitit al Hidroelectrica poate fi comunicat în intervalul amintit al lunii curente, la numărul de telefon 0800.800.359 (apel gratuit).

Informaţii suplimentare puteţi obţine prin apelarea serviciului Call Center la numărul de telefon: 021.9834.

În urmă cu câteva zile, Hidroelectrica a început şi emiterea facturilor pe luna februarie 2024.

Compania Hidroelectrica are în prezent aproape 600.000 de clienţi.

Compania Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din România, a lansat aplicația de mobil pentru cei aproape 600.000 de clienți ai săi.

Aplicația se numește iHidro și este disponibilă atât în App Store, cât și în Google Play.

Aplicaţia Hidroelectrica, iHidro, îi ajută pe clienţii companiei, printre altele, să-şi plătească facturile mai rapid, dar şi să vadă istoricul facturilor, să consulte soldul sau să transmită indexul lunar.

Aplicația iHidro se poate descărca din Google Play Store sau App Store, în funcție de sistemul de operare.

Hidroelectrica, rezultatele pe 2023: Profitul a crescut cu 42%
Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din România, a înregistrat în 2023 venituri de 12,2 miliarde lei, în creştere cu 30% faţă de anul precedent.

De asemenea, profitul net al companiei de stat este de 6,33 miliarde lei, ceea ce înseamnă cu 42% peste nivelul din 2022, potrivit raportului financiar publicat la BVB.

Având în vedere producţia excedentară de 30% faţă de anul precedent, coroborat cu noile condiţii de funcţionare a pieţei angro, veniturile aferente tranzacţiilor pe piaţa angro au înregistrat o creştere de 14% în anul 2023 faţă de anul 2022.


Românii care stau la casă trebuie să plătească. Îi costă zeci de mii de lei, plus taxă anuală

0136
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.