Știri

„Andreea, ai ajuns acasă, mamă”. Într-o mare de lacrimi şi jale, studenta la Medicină ucisă de iubit s-a întors în casa părintească într-un sicriu alb

A plătit cu viaţa curajul de a-i spune iubitului că vrea să pună punct relaţiei şi s-a luptat până în ultima clipă pentru viaţa ei. Mirel însă a lovit cu sete pentru că a considerat-o doar o marfă, ceva ce i se cuvenea şi nu avea dreptul să se revolte.

Astăzi, Andreea a ajuns acasă într-un sicriu alb, aşteptată într-o mare de lacrimi şi jale de cei care au cunoscut-o.

Peste 60 de lovituri de cuţit au numărat legiştii pe trupul tinerei de doar 21 de ani, care visa să devină medic. La rândul său, călăul său era student la Medicină, dar şi la Teologie, iar cei care l-au cunoscut aveau doar cuvinte de laudă la adresa lui. Era un tip religios, liniştit şi onest.

Însă gândul că Andreea nu o să mai fie iubita lui l-a înfuriat. A închis-o în cameră şi şi-a pregătit atacul. Tânăra a luptat pentru viaţa ei până în ultima clipă, a smuls chiar şi clanţa uşii pentru a scăpa, iar apoi a luptat cu mâinile goale cu călăul său. Sub unghiile ei, legiştii au descoperit urme de sânge şi de piele.

Luni dimineaţă, la Institutul de Medicină Legală din Timişoara, familia fetei a venit să-i ridice trupul neînsufleţit. Colegii Andreei s-au adunat ca să îi fie alături pentru ultima dată. Câteva ore mai târziu, tânăra a ajuns acasă, În Baia de Aramă, în casa părintească, într-un sicriu alb. A fost aşteptată de o mare de oameni cu jale şi cu ochii în lacrimi. „Andreea, ai ajuns acasă, mamă”.

Da, Andreea s-a întors acasă, dar pentru totdeauna.

Mărturia lui Mirel, cel care a omorât-o pe Andreea, studenta din Timișoara. Cum se apără tânărul: ”M-am enervat foarte tare”

Tatăl Andreei, studenta ucisă de iubit în Timișoara, declarații în lacrimi. Părinții ei o așteptau acasă în ziua în care a fost omorâtă: ”Nu o mai învie…”

087
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.