Media

De ce locuiește Nicolae Guță într-o baracă. Celebrul manelist a fost sincer cu fanii: ”Asta este”

A venit momentul sincerității! Nicolae Guță le-a dezvăluit fanilor săi că locuiește, de fapt, într-o baracă! Manelistul a filmat locul în care își petrece timpul și a explicat de ce nu poate să stea în vila de lux despre care se credea că este locuința lui. Iată ce s-a întâmplat.

Nicolae Guță a câștigat o adevărată avere de-a lungul carierei sale și a avut grijă ca toți copiii lui să aibă tot ce își doresc. Nimeni nu se aștepta la acest lucru, dar spre deosebire de ceea ce se credea despre el, manelistul locuiește, în realitate, într-o baracă!

De ce locuiește Nicolae Guță într-o baracă

După cum toată lumea știe deja, Nicolae Guță deține o casă de lux în Hunedoara! Locuința lui este la fel de mare precum un palat, iar multă lume credea că acela este locul în care își găsește liniștea.

Însă, șocul a fost mare când fanii au aflat că manelistul locuiește într-o baracă, care se află peste drum de palatul său.

Manelistul nu este obligat să stea acolo, ci o face pentru așa își dorește. Nicolae Guță a declarat că acela este locul în care se simte cel mai bine, iar vila de lux nu poate să înlocuiască caracterul unei persoane. Și-a amenajat baraca exact așa cum și-a dorit, astfel încât să se simtă perfect.

”Încă o dată vă arăt. Aici stă Guță, nu stă Guță în casa aceasta mare. Tot aici mă simt bine. Aici, la baraca. Credeți că această casă mare poate să țină loc și de minte, și de caracter? Casa aceasta tot cu mintea o conduci. Dacă știi să o conduci”, a spus Nicolae Guță.

0163
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.