Magazin

Mercur intră în retrograd în 1 aprilie. 3 zodii care se vor confrunta cu schimbări majore

Vești noi pentru zodii! Mercur intră astăzi, 1 aprilie, în retrograd! Destinele pentru trei zodii vor trece prin schimbări majore, pentru care trebuie să fie pregătite. Nativii sunt puși în fața unor situații greu de trecut, cu care vor fi nevoiți să se obișnuiască.

Luna aprilie începe cu schimbări majore în cazul a trei zodii din horoscop. Încă din prima zi a lunii, Mercur întră din nou în retrograd, astfel că efectele se vor simți când nativii se așteaptă cel mai puțin. Deși pare greu de crezut, acest lucru va avea și un impact pozitiv asupra vieții lor, în acest an.

Mercur, planeta comunicării, își începe retrogradarea în 1 aprilie și o încheie pe 25 aprilie

Așa cum se întâmplă în mijlocul fiecărei primăveri, mercur intră în retrograd încă din 1 aprilie 2024. Aceasta este prima retrogradare din anul 2024, astfel că nativii vor fi luați prin surprindere.

Urmează surprize mari pentru ei, dar și incidente care îi vor face să își iasă din zona de confort. Ei trebuie să se aștepte la schimbăriu uriașe. inclusiv din punct de vedere amoros sau financiar.

Zodiile care vor resimți puternic intrarea lui Mercur în stare retrogradă

Prima zodie din horoscop care va simți intrarea lui Mercur în retrograd este zodia Taur. Ei vor trece prin emoții profunde, care îi vor copleși. Taurii vor avea parte de eșec în relațiile amoroase, dacă nu vor ști să controleze toate implusurile pe care le vor avea.

A doua zodie care va trece prin schimbări este zodia Gemeni. Nativii vor avea probleme de comunicare în familie, pe care vor învăța să le gestioneze. Noile abilități le vor fi de folos și la muncă, căci vor lucra foarte mult în echipă.

A treia zodie afectată de intrarea lui Mercur în retrograd este zodia Fecioară. Acești nativi vor fi orientați înspre trecut și au șanse să revină la o fostă iubire. Din această cauză, vor simți că au rămas blocați în vechile povești.

Ce înseamnă Mercur retrograd

Acesta este unul dintre cele mai puternice fenomene pe care le simt oamenii frecvent. Se crede că Mercur se mișcă în direcția opusă și își schimbă drumul. Din acest motiv, energia lui va afecta și zodiile din horoscop. Uneori negativ, alte ori pozitiv.

Oamenii spun că este Mercur retrograd atunci când lucrurile funcționează invers și pe dos. Însă, secretul este să privească partea bună din orice situație.

0115
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.