Media

Unde locuieste de fapt fostul iubit al Oanei Radu. S-a aflat! Totul a fost o minciună

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Când toți sperau ca cei doi să anunțe un alt pas în căsnicia lor, antrenorul de fitness și cântăreața și-au luat fanii prin surprindere și au anunțat separarea.

Știm că, după o frumoasă poveste de iubire de patru ani, cei doi au decis să pună punct relație, după patru ani.

Cătălin Dobrescu, acuzat că stă în casa Oanei Radu

În ultimul timp, Oana Radu venit cu mai multe acuzații dure împotriva fostului soț, în timp ce acesta a preferat să fie reținut în cea ce privește căsnicia pe care a avut-o cu cântăreața.

Însă, în urmă cu puțin timp, Cătălin Dobrescu a primit mai multe mesaje, pe pagina sa de TikTok, unde mai mulți internauți l-au acuzat că ar stă în casa Oanei Radu.

Unde locuiește antrenorul de fitness, după despărțirea de cântăreață

Pentru că a vrut că nu îi place să lase loc de interpretare, antrenorul de fitness a ieșit în spațiul public și a vorbit, prin intermediul unui clip video, tot prin intermediul aplicației de streaming, despre acest subiect controversat în urma separării de artistă.

Mai exact, Cătălin Dobrescu a precizat că, în urmă cu trei luni, a decis să părăsească Capitala și s-a mutat în casa părinților săi, la Craiova. Mai mult decât atât, nutriționistul susține că locuința în care stă acum nu este a Oanei Radu, ci exclusiv a părinților lui.

„Casa asta din care filmez eu în momentul acesta este pe numele părinților meu, este achiziționată cu mult înainte ca eu să o cunosc pe Oana. Este casa din Craiova în care stau de trei luni de zile. Nu am plecat de la București de frica procesului, nu de asta pleci, nici nu a început procesul. Casa de la București nici nu mai este locuibilă, nici nu am fost curios să văd.

Voi mă faceți să vorbesc, iar eu nici nu vreau să fac asta. Vă rog, terminați cu ‘casă ei’. Casa aceasta este pe numele părinților mei, nici pe al ei, nici pe al mei. Eu filmez din casa părinților mei. Nu filmez din casa Oanei, nu din casa noastră.”, a spus Cătălin Dobrescu, în urmau câteva ore, pe pagina sa de TikTok.

0107
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.