Știri

Horoscop 8-14 aprilie 2024, cu Mihai Voropchievici. Taurii beneficiază de realizări pozitive, Leii se întâlnesc cu persoane importante care îi vor ajuta

Horoscop 8-14 aprilie 2024, cu Mihai Voropchievici. Taurii demarează acţiuni noi care vor fi apreciate și de șefi și de colegi, Leii ies din cotidian şi vor întâlni persoane importante care îi vor ajuta, iar Balanțele vor experimenta sfârșitul unei situații stresante, dar cu condiția să accepte schimbarea în profunzime, nu numai superficial.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Berbec

Berbecul are o carte foarte bună. Asta simbolizează o protecție foarte puternică din partea unei persoane cu autoritate, cu o personalitate puternică. Și atât timp cât ai o protecție din partea unui om puternic, te simți și tu puternic, dar îl obligă pe Berbec să fie încrezător că este în săptămâna următoare pe calea cea bună. Deci încredere în voi, Berbecilor, că voi aveți de obicei încredere, dar n-are rost acum să o marginalizați. Porniți cu încredere și rezolvați tot ce aveți de făcut.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Taur
Taurul are o carte neutră, dar pozitivă. Simbolizează posibilitatea de a intra într-o nouă profesie, de a acționa nou dacă ai o afacere sau lucrezi undeva, să demarezi o acțiune nouă. Iar acțiunea asta nouă va fi apreciată și de șefi, și de colegi și se materializează în final o realizare materială pozitivă.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Gemeni
La Gemeni situația e puțin încurcată, pentru că a ieșit cartea răsturnată. Înseamnă câteva întârzieri, adică tot ceea ce îți pregătești demarează mai greu. Dar cu toate astea, steaua de trei, o carte foarte bună care simbolizează pentru Gemeni începutul unei noii acțiuni, dar o activitate profesională care în final are o reușită și o realizare materială pozitivă.

Mai este atenționat Geamănul că o întâlnire cu o persoană mai în vârstă îl va ajuta să pună bazele unei prietenii deja cunoscute, dar una puternică și de durată.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Rac
Racul are luna care îl și patronează. O carte neutră care spune că în săptămâna următoare, Răcușorii noștri, care și așa au trecut prin niște situații din astea de visare, de gânduri multe adunate, acum au o săptămână în care chiar visează cu ochii deschiși și ziua și noaptea, cu toate că ei sunt foarte receptivi, dar nu mai pun frâu emoțiilor. Se emoționează, poate să și plângă și de fericire, și de supărare. Vă apasă emoții puternice și din cauza asta veți reconsidera multe, foarte multe, din amintirile trecute.

Încercați să trăiți în realitate că ce a fost a fost și niciodată un lucru nu se repetă ad literam. Așa că lăsați pasivitatea și acționați în favoarea voastră.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Leu
Leul are o carte neutră, dar mai degrabă pozitivă. Asta înseamnă că LeIi se ocupă prioritar de tot ce înseamnă fecunditate. Sunt receptivi, răbdători, au dragoste de natură. Mai simt nevoia să mai iasă și ei un pic din cotidian. Se mai întâlnesc cu persoane importante, drăguțe și una din persoanele astea vă va intra în grații și vă va ajuta să vă rezolvați o problemă pe care voi v-ați propus-o mai demult și e în favoarea voastră. Dar la fel de bine, persoana care vă ajută nu trebuie să fie neapărat un bărbat. Poate să fie și o doamnă.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Leu
Fecioara a pornit furtuna. E o carte negativă datorită faptului că o situație v-a bulversat. V-au adus în situația să deveniți furioși, să aveți dispute cu cei din jurul vostru, pentru că voi aveți orgoliu rănit și datorită acestui fapt, punând orgoliul în față, sunteți un car de nervi.

Aveți grijă cum vă comportați cu ieșirile voastre mai vulcanice, pentru că foarte ușor, și în parteneriatul de afaceri, dar și în cel privat, să zic emoțional, poate să aibă loc o ruptură violentă. Deci e cu atenționare serioasă.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Balanţă
În schimb, Balanța are o carte care spune că e timpul că înțelepciunea ta și puterea de reflecție să liniștească sufletul undeva. Dar trebuie să stai un pic singură, tu cu tine sau dacă vrei neapărat dialog discută cu persoane în vârstă, cu bunici, cu oameni de știință, oameni serioși care îți pot arăta calea cea dreaptă și nu trebuie neapărat să gândești că tu nu poți. Ești singura zodie care, dacă și-a propus ceva, duce la bun sfârșit tot. Așa că recompensa vine puțin mai târziu, datorită faptului că n-ați avut curajul să vă cereți drepturile.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Scorpion
Scorpionul are o carte excelentă, cea mai bună din tot pachetul de cărți, care simbolizează reușită. E momentul când tot ce întreprinde-ți vezi reuși. Iar reușita nu este una așa puțin interesantă, ci una excepțională. Deznodământ fericit al unei situații pe care voi ați complicat-o pe parcursul săptămânilor precedente.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Săgetător
Săgetătorul are o carte dificilă, dar nu neapărat foarte dificilă, mai degrabă un pic negativă. Arată că sfârșitul unei situații este pe cale să se impună. Sfârșit sau eșec într-o, eu știu, combinație pe care voi ați sperat-o să fie favorabilă, dar n-a fost. Cu alte cuvinte, sfârșitul unei situații, dar cu condiția să acceptați schimbarea în profunzime, nu numai superficial. Și atunci veți trăi un nou suflu, o renaștere și veți scăpa de toate angoasele care încă au pus stăpânire pe voi.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Capricorn
Capricornul are un galben care îi spune că în săptămâna următoare va renaște, se reînnoiește. E sensul benefic al lucrurilor. Vine asupra ta. Ai nevoie în schimb de libertate de acțiune. Şi datorită faptului că știi cum să discuți și cum să rezolvi problemele, te vei salva dintr-o situație dificilă pe care tu ai creat-o undeva, dar nu cu gânduri rele. Vești, se întoarce cineva care nu l-ați mai văzut de mult și vă e drag, adică o întâlnire neprevăzută.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Vărsător
Vărsătorul are o carte mai degrabă pozitivă, care spune în săptămâna următoare sunteți Usain Bolt. Rapiditatea vă caracterizează în săptămâna următoare, iar rapiditatea voastră în mișcare și în gândire vă va aduce o schimbare de situație benefică. Veți avea multe deplasări, multe întâlniri cu terțe persoane, dar șansa e de partea voastră. Încercați să aveți curajul răspunderii în absolut toate situațiile care le aveți. Întâlnirile sunt benefice și micile călătorii.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Peşti
Peștii au o carte neutră, care spune ca în curând va trebui să faceți o alegere, să renunțați la ezitare, să scăpați de îndoială și dualitate, că sunteți voi zodie dublă, dar lăsați-ne liniștea și rivalitatea cu prietenii, dar și cu cei din casă. Trebuie să reflectați înainte de a acționa. Cu alte cuvinte, Peștilor, gândiți de două ori și acționați odată.

0145
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.