Știri

Daiana Anghel, adevărul despre premiul de la Power Couple. Ce se întâmplă cu cei 27.000 de euro

Daiana Anghel, adevărul despre premiul de la Power Couple. Influencerița și Sorin Gonțea au câștigat show-ul de la Antena 1, fapt ce a atras valuri de controverse din partea internauților și a telespectatorilor. Vedeta a dezvăluit ce se întâmplă cu premiul de 27.000 de euro.

Daiana Anghel, adevărul despre premiul de la Power Couple. Daiana a fost multă vreme în lumina reflectoarelor, însă, la un moment dat, aceasta a rupt contactul cu televiziunile din România, iar acum este influenceriță pe zona de beauty.

Daiana Anghel, adevărul despre premiul de la Power Couple

Câștigătoarea de la Power Couple divulgă ce se întâmplă cu marele premiu de la Antena 1, dar și cum ar putea fi utilizată suma de 27.000 de euro.

„Încă nu s-a livrat premiul. Nu știu, habar nu am ce-o să facem cu banii. Dar nu au intrat încă, este normal, sunt niște clauze contractuale, este un termem de plată, dar nu am făcut niciun plan în sensul ăsta. La noi în familie, banii mei sunt banii noștri. Și ai lui, la fel. Amândoi suntem cheltuitori. Dar nici eu, nici Sorin nu suntem genul care cheltuim des, neapărat. Dar mergem pe chestii de calitate„, a declarat Daiana Anghel, pentru Cancan.ro.

Daiana Anghel face praf Pro TV-ul

Ea a trecut de la poziția de prezentatoare de știri în Deva, la rubrica de sport de la Antena 3. Daiana Anghel era una dintre personalitățile de marcă din peisajul media, iar mutările sale între diferite trusturi au stârnit numeroase povestiri fascinante.

Întrebată fiind despre plecarea de la Sport.ro, Daiana a povestit că și-a dorit să evolueze și să depășească etapa aceeasta în care se ocupa doar de prezentarea știrilor din sport. Mai mult de atăt, vedeta a mai explicat că trustul Pro încerca să îi contureze o imagine, care nu se potrivea deloc cu personalitatea ei, iar direcția dorită de PR era una pe care ea nu ar fi putut să o accepte în veci.

„Cumva, îmi doream mai mult. Îi mai ziceam în redacție lui Costi că aș vrea să depășesc partea cu sportul. Nici în Pro TV nu am avut cea mai ușoară viață, acolo am dat de alte situații.

Imaginea pe care încercau să mi-o creeze, nu cei din redacție, cât persoana responsabilă din departamentul de PR, nu era ceva ce eu îmi doream pentru mine și pentru viitorul meu, această „bimbo” de la sport care este super disponibilă și e cam tută ea, așa, este super accesibilă.

Nu era ceva ce îmi doream, nu am fost niciodată genul care să vrea să fie așa în atenția publicului și să-și facă așa imagine. Nu mă reprezintă, în primul rând, ca fire, ca fel de a fi, să mă duc să mă chiloțăresc prin ziare și pe la televizor.

Nu mă mai simțeam confortabil, pentru mine televiziunea în momentul ăla nu mai era ce ar fi trebuit să fie. Am avut o ocazie foarte bună să mă retrag și nu am stat pe gânduri. Simt și când este cazul să marșez, simt și când este cazul să bat în retragere. Dacă stau să mă gândesc, în urmă, nu există nicio decizie la nivel profesional pe care să o regret și care să nu fi dus la ceva mai bun”, a explicat Daiana.

099
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.