Știri

Noua vedetă cu care a semnat Antena 1. Mutarea momentului în televiziune: E senzațional

O nouă prezentatoare la Antena 1! Iată cine va prezenta știrile alături de Valentin Butnaru. Nimeni nu se aștepta la o astfel de decizie din partea postului de televiziune.

Oana Ormenișan va fi noua prezentatoare de la Observator și va prezenta știrile alături de Valentin Butnaru. Antena 1 a luat o decizie la care nimeni nu se aștepta.

Oana s-a alăturat deja echipei de la Observator, ea prezentând horoscopul. Cu toate acestea, în ultimele săptămâni, ea a preluat locul colegelor lui Valentin Butnaru, Olivia Păunescu și Mihaela Călin, la pupitrul știrilor.

Începând cu ora 17, Oana este gazda știrilor de la Observator. Deși nu are studii în jurnalism, a reușit să se adapteze rapid și să acumuleze experiență în acest domeniu.

„La pupitru este senzațional, dacă îți place să fii la zi cu știrile și dacă îți place să transmiți acasă ceea ce se întâmplă. Este, bineînțeles, o muncă în spate. Avem o echipă care se ocupă de tot ce vedeți voi pe micile ecrane. Valentin mă ajută foarte mult, chiar dacă poate nu se vede pe cameră.

Avem glumițele noastre, ne mai șicanăm câteodată. Încă nu ne-am certat, lucrăm de foarte puțin timp împreună, dar mă ajută foarte mult, mă scoate din încurcături. Facem echipă bună, zic eu… De exemplu, la început mă panicam când greșeam și nu mai puteam să merg mai departe, după ce greșeam ceva sau făceam o bâlbă.

Și acum mai scot câte o bâlbă, dar este omenesc. Încerc să îmi gestionez emoțiile, pentru că este ceva natural”, a declarat Oana Ormenișan pentru Playtech Știri.

Prezentatoarea a absolvit Facultatea de Stomatologie și a practicat această profesie până când a început să urmeze cursurile la Intact Media Academy.

Ea spune că a simţit chemarea televiziunii şi de aceea a intrat acum în acest domeniu. La cursurile respective a cunoscut-o pe celebra prezentatoare Alessandra Stoicescu. Aceasta din urmă a avut încredere în Oana şi a văzut potenţialul ei.

„Nu am lucrat în televiziune până acum 2 ani jumătate, dar am avut oameni foarte buni lângă mine și sunt recunoscătoare pentru asta. Am fost pe altă nișă, un domeniu cu totul diferit, adică stomatologia.

Televiziunea m-a chemat la ea și uite că astăzi prezint știrile alături de Valentin Butnaru. Nu am făcut Jurnalismul. Am făcut un curs, unde am cunoscut-o pe Sandra Stoicescu, iar ea a avut încredere în mine, a văzut potențialul meu”, a mai spus aceasta.

091
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.