Știri

Vali Vijelie, reacție surprinzătoare după ce soția l-a părăsit: „Și ce dacă lumea mă va judeca?”

Vali Vijelie și Carmen Rusu s-au despărțit, după mai bine de 28 de ani de căsnicie. Anunțul a fost făcut chiar de soția artistului.

Vali Vijelie și soția lui, Carmen Rusu, formau unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au fost împreună mai bine de 28 de ani, iar anunțul că mariajul lor a ajuns la sfârșit a luat prin surprindere pe toată lumea. Anunțul a fost făcut de Carmen Rusu, la scurt timp după ce în mediul online au început să circule fotografii cu Vali Vijelie și o altă femeie.

Celebrul manelist a fost surprins alături de o brunetă misterioasă, în urmă cu câteva seri. Cei doi păreau foarte confortabili în preajma celuilalt, iar Vali Vijelie nu s-a putut abține să o ia în brațe.

Deși nu a comentat imaginile în care apare cu o altă femeie, Carmen Rusu, soția artistului, a decis să rupă tăcerea. Femeia a mărturisit că relația cu bărbatul cu care a fost mai bine de 28 de ani și are patru copii s-a încheiat.

Carmen Rusu a mărturisit că nu mai este interesată de ceea ce se scrie despre soțul ei și fiecare este liber să se afișeze cu cine vrea.

Soția lui Vali Vijelie a mărturisit că stă cu el strict pentru confortul ei financiar și al copiilor pe care îi au împreună.

„Nu mă mai interesează unde și cu cine apare. Din acest moment, fiecare își vede de viața lui. Eu stau cu el strict pentru confortul financiar al meu și al copiilor mei. De acum, probabil fiecare va merge pe drumul lui și își va face viața. Pe mine nu mă mai interesează de azi nimic din ceea ce apare. Nu vreau să mai fiu contactată de nimeni. Vreau să se înțeleagă o dată pentru totdeauna că nu mai vreau să am de-a face cu el”, a declarat Carmen Rusu, pentru Fanatik.

Vali Vijelie nu a comentat până în acest moment imaginile în care apare alături de o femeie, alta în afară de soția lui. În timp ce Carmen Rusu anunța că mariajul lor s-a încheiat, celebrul manelist se afla pe platourile de filmare, pentru noua lui piesa. Melodia este în colaborare cu Stelu Pandelescu și nu este prima dată când cei doi lansează melodii împreună. Pe rețelele de socializare, Vali Vijeli a postat un videoclip alături de colegul său de breaslă, în care cântă câteva versuri din noua lor piesă, „Golan sau băiat bun”
care urmează să fie lansată pe 25 aprilie. Chiar dacă nu este o reacție oficială din partea manelistului, versurile sale din piesă se potrivesc cu situația amoroasă în care se află în prezent.
„Și ce dacă lumea mă va judeca?/ Să mă supăr niciodată/ Am fost și golan și băiat bun/ Le-am făcut pe toate în viață”, sunt versurile cântat de Vali Vijelie, în piesa care urmează să fie lansată.

069
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.