Știri

Carmen Tănase, declarații neașteptate despre Nicoleta Luciu: „A făcut o mare greșeală”. A dezvăluit ce făcea în pauzele de filmări

Carmen Tănase, una dintre cele mai îndrăgite actrițe, a vorbit despre Nicoleta Luciu, fosta ei colegă din „Inimă de țigan”. Actrița este de părere că Nicoleta a ratat o carieră de succes în lumea cinematografiei.

Invitată la podcastul lui Bursucu, Carmen Tănase a vorbit și despre Nicoleta Luciu, cea cu care a fost de mai multe ori colegă în telenovelele românești. Îndrăgita actriță mărturisește că Nicoleta a ratat o șansă extraordinară de a avea o carieră de succes în actorie. Deși nu a urmat studii de specialitate în domeniu, sora Iulianei Luciu a reușit să impresioneze pe toată lumea datorită talentului său natural.

Nicoleta Luciu a jucat roluri mari în producțiile cinematografice de succes, precum „Inimă de țigan” și „Regina”, telenovele difuzate în urmă cu mai mulți ani la Acasă TV. Ea a ales să se retragă la un moment dat din lumina reflectoarelor și să se mute la Miercurea Ciuc, unde s-a dedicat în totalitate familiei sale. Actrița, în vârstă de 43 de ani, este căsătorită din 2012 cu Zsolt Csergo și împreună au patru copii.

„Nicoleta Luciu este un exemplu că, dacă ești serios și vrei neapărat să faci performanță, poți și fără școală”

În podcastul moderat de Bursucu, Carmen Tănase a dezvăluit cât de impresionată a fost de pasiunea pe care Nicoleta Luciu a arătat-o pe platourile de filmare. Actrița a subliniat că, deși Nicoleta Luciu nu avea o pregătire, ea a reușit să se ridice la nivelul colegilor săi mai experimentați. De asemenea, Carmen Tănase a subliniat că fosta sa colegă de breaslă a făcut o mare greșeală atunci când a ales să renunțe la actorie.

„Nicoleta Luciu este un exemplu că, dacă ești serios și vrei neapărat să faci performanță, poți și fără școală. Nicoleta în «Inimă de țigan» și în «Regina» a făcut. Erau momente când noi ne uitam cu gura căscată la ea, dar Nicoleta voia să învețe, mă suna pe mine dacă nu aveam filmare «Am scena asta, spune-mi, te rog, cum să fac, învață-mă, ce trebuie să simt?». Nicoleta a făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia asta, pentru că ea ar fi putut să facă și lucruri extraordinare. Da, se întâmplă să nu ai nevoie de școală.

Școala e o etapă, dacă tu o înlocuiești cu dorința de a învăța făcând lucruri, atunci e tot o școală, pentru că Nicoleta la noi a făcut școală. Sunt atâția actori în străinătate care nu au trecut printr-o școală de actorie și care fac filme”, a spus Carmen Tănase în podcastul lui Bursucu.

Actrița a precizat că Nicoleta Luciu ar fi putut avea o carieră strălucită în actorie, chiar și fără o pregătire profesională, iar alegerea sa de a renunța la această carieră a fost una neinspirată.

Nicoleta Luciu: „Voiam să arăt că pot, pentru că nu aveam școală, nu aveam nimic” După o perioadă în care a stat departe de micile ecrane, Nicoleta Luciu, mamă a patru copii, a bifat câteva emisiuni la Antena 1, iar recent, ea a urcat pe podium, pentru Liza Panait, în prima sa prezentare de modă, cu public, după mai bine de cinci ani.

„De când sunt eu, mie mi-a plăcut să lucrez. Pentru mine e o bucurie să urc din nou pe podium, să prezint pentru Liza Panait. N-am avut niciodată emoții la prezentările de modă. Emoții mari aveam doar la filmări, unde jucam cu actori cunoscuți. Voiam să arăt că pot, pentru că nu aveam școală, nu aveam nimic. Nici măcar un curs nu făcusem. Nici eu nu m-am așteptat să mă descurc așa”, a spus Nicoleta pentru Cancan. În cadrul interviului, Luciu a dezvăluit detalii din trecutul ei. Vedeta a fost nevoită să lucreze încă de când era elevă și a câștigat primii săi bani la vârsta de 16 ani.

„Când am debutat eu, aveam foarte multe joburi în același timp, pe lângă faptul că eram elevă, și făceam și cursuri de Crucea Roșie. Aveam prezentări, mergeam și la cursuri de modă. Nu am spus NU niciodată. Stăteam în toate supermarketurile mari, cu parfumuri și altele. Primii bani i-am facut la 16 ani, ca hostess, promovând anumite produse în magazine și ca aplaudac. Stăteam în public la emisiunile lui Florin Călinescu și Mihai Călin, la fel și la Tele 7 ABC. Și tot la 16 ani am avut prima prezentare de modă.

062
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.