Știri

Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”

Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa. Fostul internaţional român a decis să divorţeze de soţia sa după accidentul teribil suferit pe 10 mai 2011, în timpul unui antrenament al celor de la Utrecht.

Mihăiţă Neşu a spus că cel care a decis să divorţeze a fost chiar el, deşi în spaţiul public s-a avansat ideea că fosta soţie a fost cea care a vrut să se despartă. Neşu şi Maria s-au despărţit la scurt timp după cumplitul accident din 2011.

Mihăiţă Neşu a spus că cel care a decis să divorţeze a fost chiar el, deşi în spaţiul public s-a avansat ideea că fosta soţie a fost cea care a vrut să se despartă. Neşu şi Maria s-au despărţit la scurt timp după cumplitul accident din 2011.

Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa „De fapt, realitatea este că eu am hotărât să divorțez de ea pe caz de boală. A fost decizia mea. Oamenii au blamat-o foarte mult, pentru că oamenii nu pot înțelege (…) Mi-am dat seama că a fost un șoc foarte mare și pentru ea (…) Ei nu i-a plăcut niciodată să apară la televizor și majoritatea lucrurilor au fost exagerate.

A fost alături de mine și la spital. Vreau să știe lumea că nu s-a întâmplat așa cum s-a scris„, a spus Mihăiţă Neşu la AntenaStars. CELE MAI CITITE Cum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 „Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu „Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” „Wow!”

Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă Mihai Neşu a ajuns la FCSB (n.r echipa se numea Steaua la vremea respectivă) în anul 2001. El a evoluat la formaţia roş-albastră până în 2008, atunci când s-a transferat în Olanda, la Utrecht. Fostul fundaş stângă, poreclit Bichonul, a făcut parte din echipa lui Cosmin Olăroiu care a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA în sezonul 2005/06. În primul său sezon la Utrecht, el a fost desemnat cel mai bun fundaş stânga din Eredivisie. Mihai Neşu, care are 8 selecţii la echipa naţională a României, are 111 meciuri la FCSB şi 104 meciuri la Utrecht.

Pe 10 mai 2011, la un antrenament al celor de la Utrecht, cariera lui Mihai Neşu a luat sfârşit, în urma unei coliziuni cu Alje Schut, coechipierul său de la formaţia olandeză. În anul 2015, Neşu a deschis un centru de recuperare pentru copii cu probleme neuromotorii, iar în 2019 a decis construirea Complexului de recupererare „Sfântul Nectarie”. Lucrările au început în 2021, iar Mihai Neşu a fost prezent aproape zilnic pe şantier. „E o dorință comună pe care mi-o doresc și mie și tuturor celor de care sunt înconjurat, în special copii cu dizabilități. Îmi doresc din suflet să aibă cât mai mult șansă la o viață cât mai aproape de normalitate, cât mai independentă. Ne rugăm la Dumnezeu să putem să le oferim și noi sprijinul spre viața asta pe care și-o doresc toți părinții care au copii cu dizabilități.

Cam asta e dorința de opt ani de zile, de când avem centrul actual cu copii pentru dizabilități din Oradea. Deja am depășit 140 de copii care ne-au trecut și ne trec pragul an de an. A devenit cam neîncăpător. Dorința noastră, la fiecare Crăciun, este să reușim să mutăm centrul actual în noul complex de recuperare și să le oferim mult mai condiții. Să fie o oază de recuperare și de liniște sufletească și de relaxare”, a declarat Mihai Neșu în cadrul unui interviu.

043
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.