Magazin

4 zodii care se vor bucura de varsta de 50 de ani mai mult decât de 20 de ani

Îmbătrânirea fizică este un fapt neplăcut și nefericit al vieții, și oricine îți spune că le place să se uite în oglindă și să se privească ofilindu-se într-o coajă a sinelui lor anterior suplu și superb, este un mincinos.

Maturizarea emoțională de-a lungul anilor este unul dintre scopurile principale ale vieții, iar unele zodii au particularităţi aparte în acest sens. Sunt destul de sigur că acesta este motivul principal pentru care am fost puși aici pe această planetă.

Cu excepția cazului în care și-au petrecut întreaga vârstă adultă implicați într-o serie de catastrofe personale și profesionale, cineva de 50 de ani este mult mai probabil să-și fi dat seama de viață mai bine decât cineva de 20 de ani. Lucruri importante precum căsătoria și copiii, educația și banii au fost probabil rezolvate și rezolvate până în acel moment.

Partea înfricoșătoare: când ai 50 de ani, probabil că sunt mai mulți ani în spatele tău decât în fața ta.
Gândește-te la asta pentru o clipă. Pe măsură ce îmbătrânești, s-ar putea să începi să simți că timpul tău se epuizează. Vei merge cu mașina printr-un orășel de munte ciudat pe care nu l-ai mai văzut sau măcar auzit până acum și vei realiza că, dacă ți-a luat atât de mult să treci prin acest loc, probabil că este și ultima dată când vei să-l vezi vreodată. Această realizare fie te poate întrista foarte tare, fie te poate trezi.

Deși totul pare să se simtă mai interesant când ești mai tânăr, unor oameni le ia mai mult decât altora să-și dea seama ce îi face fericiți și ce nu. Ce merită luat în serios și ce merită ignorat. Ce sunt dispuși să suporte și ceea ce refuză absolut să tolereze.

Iată patru zodii cărora le ia puțin timp în plus pentru a se coace.
Aceste semne știu cum să întârzie satisfacția și se vor distra mai mult la 50 de ani decât la 20 de ani. Semnele de Pământ – Capricorn, Taur și Fecioară – toate au făcut această listă pentru că sunt mai puțin zburătoare și compulsive decât alte zodii și tind să ia viața încet și constant… și ajung să îmbătrânească grațios și fericiți.

Capricorn
Ești ceea ce este cunoscut ca un „suflet bătrân” – te-ai născut înțelept. Chiar și la 10 ani, ai avut înțelepciunea și reținerea unui bărbat de 50 de ani. Muncitor, responsabil și organizat, îți vei avea toate rațele la rând când vei fi mai tânăr. Îți vei distruge adolescenții și anii 20 de a învăța și de a munci, de a munci și de a învăța. Dar, până când ajungi la cincizeci de ani, școala se termină și fluierul fabricii sună și este timpul să te răsfeți. Sigur, te simți puțin ieftin și răutăcios când verifici rețelele de socializare pentru a vedea cât de rău au îmbătrânit toți cei cu care ai mers la liceu, dar o faci oricum.

Rac
Datorită atracției puternice a lunii asupra emoțiilor tale, încă sângerezi din fiecare por cu sentimente intense. Asta nu se va schimba niciodată. Asta e soarta ta. Nu vei scăpa de toate acele emoții, dar până când ai ajuns la o anumită vârstă, ai învățat să te îndepărtezi de cele negative și către cele pozitive. Te-ai obișnuit cu emoțiile tale – la urma urmei, sunt aceleași pe care le aveai la 20 de ani – dar diferența este că acum ai mâna pe ele. Nu devii prea supărat, nici prea trist sau atât de bucuros încât să ajungi, să zicem, să te ghicești și să conduci o barcă cu motor din lac și să ajungi în curtea cuiva. Da, lumea este plină de ipocriți, mincinoși și sadici. Diferența este că acum îți dai seama că nu are rost să te deranjezi în legătură cu ei.

023
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.