Magazin

Două zodii care acţionează în secret ca Lucrători de lumină. Ce miracole fac

Sunt empatici naturali care simt emoțiile celorlalți foarte profund și pot simți energia oricărei încăperi în care intră.

Sunt oameni care par îngeri pe pământ. Astrologii spun că majoritatea fac parte din aceste două zodii. Te numeri și tu printre cei care acționează în secret ca Lucrători de lumină.

Pești

Peștii sunt inimile care sângerează ale zodiacului. Ei prosperă din generozitate și nimic nu le oferă mai multă bucurie decât să hrănească oamenii pe care îi țin aproape. Sunt empatici naturali care simt emoțiile celorlalți foarte profund și pot simți energia oricărei încăperi în care intră.

Este un rol greu de jucat, deoarece aceștia absorb în mod constant sentimentele și dispozițiile tuturor și a tot ceea ce îi înconjoară. Cu toate acestea, acest rol este și ceea ce îi diferențiază de ceilalți dintre noi și îi face incredibil de unici.

Oamenii Pești nu numai că se simt profund, ci se simt cel mai împliniți atunci când iau acele emoții și le folosesc pentru un bine. În culise, sunt făcători de minuni pentru cei pe care îi iubesc și, uneori, cei pe care abia îi cunosc. Perspicacitatea și înțelepciunea lor vor face minuni în viața ta dacă le iei sfatul și le asculți din toată inima. Ca să nu mai vorbim, poți oricând să ai încredere că un Pești te sprijină. Ei te vor asculta, te vor mângâia și apoi vor lucra la un plan pentru a-ți transforma starea de spirit actuală fără ca tu să le ceri să facă acest lucru.

O esență interioară a Peștilor este cea a unui vindecător. Sunt atât de adaptați la schimbările de dispoziție ale lumii încât pot reconcilia aproape orice problemă și pot ajuta în mod natural pe oricine are nevoie.

Vărsător

Cunoscuți ca umanitarii zodiacului, persoanele Vărsător fac minuni zilnic. Ei sunt motivați în întregime de căutarea dreptății în lumea noastră. Oamenilor Vărsători nu le este niciodată frică să susțină ceea ce simt că este corect și se vor munci neobosit până când simt că armonia este restabilită.

028
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.