Știri

Cum va fi vremea în iunie. ANM a publicat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

ANM a emis, marți, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, perioada 27 mai – 23 iunie. Potrivit meteorologilor, ne așteaptă un început de vară cu temperaturi mai ridicate decât cele normale, dar și cu ploi în prima parte a intervalului, în mai multe regiuni ale țării.

Vremea în săptămâna 27 mai – 2 iunie

Temperatura medie a aerului se va situa peste mediile multianuale în majoritatea regiunilor, dar mai ales în vestul, nordul și centrul teritoriului. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în vestul, nordul și estul teritoriului, în timp ce în rest vor fi deficitare.

Vremea în săptămâna 3 iunie – 9 iunie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în sudul, estul și local în centrul teritoriului și se va situa în jurul mediilor multianuale în rest. Regimul pluviometric va fi excedentar în vestul, nord-vestul și local în centrul teritoriului, în timp ce în rest cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă.

Vremea în săptămâna 10 iunie – 16 iunie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste mediile multianuale la nivelul întregii țării. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil ușor deficitare local în nord-est și sud.

Vremea în săptămâna 17 iunie – 23 iunie

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice ale perioadei în toată țara. Regimul pluviometric va fi ușor deficitar îndeosebi în regiunile centrale și apropiat de cel specific pentru această săptămână în restul teritoriului.

050
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.