Știri

Ti se sfasie sufletul! Ultimul mesaj pe care Anca i l-a trimis sotului ei, cu putin timp inainte sa se stinga. Ce a scris, cu ultimele puteri: „Tu esti…”

Anca Molnar a pierdut lupta cu cancerul, trecand in nefiinta la varsta de 35 de ani. Inainte de a-si lua ramas bun, tanara i-a trimis sotului ei un mesaj sfasietor.

Claudiu Molnar traverseaza o perioada dificila, fiind inca in soc din cauza pierderii sotiei sale. Decesul Ancai i-a lasat o durere profunda in suflet. Claudiu a decis sa faca publice ultimele mesaje pe care le-a schimbat cu partenera sa de viata.

Anca Molnar, o artista de make-up renumita, a decedat la 35 de ani, dupa o lupta indelungata cu cancerul.

Astazi, Anca a parasit aceasta lume, nu inainte de a-i marturisi sotului ei dragostea pe care i-o purta. Ea i-a spus partenerului sau ca va rezista cat de mult este nevoie. Din pacate, boala a avut alte planuri pentru Anca, care acum se afla intr-o lume mai buna, dupa cum a mentionat in mesajul de adio.

”Am venit, am trait frumos si am plecat spre o alta lume.
Am luptat cum am stiut mai bine si cu toate puterile mele… Pana la ultima picatura de SPERANTA.

Va las in suflet multumirea pentru cat de frumoasa mi-a fost viata si zambetul meu sa va ramana marturie ca am trait-o din plin.

Mi-am dorit de atatea ori sa iau telefonul in mana pentru ultima data si sa va las un ultim indemn: traiti frumos si traiti din plin!

Eu, Anca Molnar, am plecat… Acasa. Dar de acolo, voi continua sa va veghez mereu!

Ramaneti cu bine si cautati-ma printre stele. Din cand in cand, am sa va fac cu ochiul!”, este mesajul scris pe profilul Ancai Molnar.

Cum a descoperit Anca Molnar ca are cancer

Claudiu a fost alaturi de sotia sa pe toata durata acestei perioade grele, fara a o lasa singura nici macar o clipa. Cu putin timp inainte ca Anca sa se stinga, cei doi au avut un schimb de mesaje. Anca a ramas optimista pana la sfarsit, incercand sa-l incurajeze pe sotul ei.

”Te iubesc enorm. Tu esti puterea mea. Te rog sa mai rezisti putin, maine sunt ca noua”, a scris Anca Molnar in mesaj.

Anca Molnar s-a luptat cu cancerul timp de un an. Aceasta a suferit două intervenții pe creier. Ultimele luni din viața ei au fost extrem de grele, însă a rămas mereu pozitivă.

În urmă cu patru zile, Claudiu Molnar a publica pe Facebook un mesaj în care spunea că soția sa trece prin cea mai grea perioadă și că se luptă să supraviețuiască.

Anca s-a luptat cu boala până când și-a dat ultima suflare.

Ce mesaj a postat soțul Ancăi Molnar pe o rețea de socializare, cu patru zile înainte de moartea make-up artistului: „Am făcut un jurământ”

În aceasta perioadă ne-am confruntat însă cu partea grea a vieții. Anca trece printr-o perioada dificilă în care duce o luptă zilnică pentru viață. A fost și este o luptătoare! Și va mulțumim tuturor pentru gândurile frumoase și pentru rugăciunile voastre. Fără voi toți, bătălia aceasta cu boala ar fi fost pierdută înainte sa înceapă.
Anca se luptă! Și se roagă în fiecare zi sa poată fi ea cea care sa va surprindă cu un story prin care sa va spună tuturor: vă mulțumesc! Am învins!
Până atunci însă va mulțumesc eu tuturor aici, pentru ca in privat mi-ar fi imposibil să țin pasul!
Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și înțelegere!, a precizat pe Facebook soțul Ancăi Molnar, cu 4 zile înainte de moartea make-up artistului.

Lacrimi și suferință după moartea Ancăi Molnar! Mesajul emoționant lăsat înainte de a pierde lupta cu boala ”L-a îmbrățișat pe Domnul”

0135
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.