Magazin

Se schimbă destine din în perioada iulie – septembrie. 3 zodii primesc o șansă unică iar viața lor

Vară solstițiul sosește pe 20 iunie anul acesta, așa că toate semnele zodiacale ar trebui să fie pregătite să sărbătorească magia acestei schimbări sezoniere interesante. Vara este considerată în general o perioadă veselă a anului, datorită zilelor mai lungi și calităților naturale de îmbunătățire a dispoziției ale soarelui. Dar, datorită unor influențe astrologice pozitive, câteva semne zodiacale sunt practic garantate să aibă o vară plină de distracție.

Horoscop special: cele trei zodii care vor avea cea mai fericită vară. Deși mulți factori astrologici pot face accesarea sentimentelor de fericire mai ușoară, planeta jovială Jupiter este cel mai notabil corp ceresc când vine vorba de a aduce vibrații pozitive. Jupiter este planeta optimismului, norocului și abundenței, așa că are un pic din atingerea cosmică a lui Midas și poate inspira oamenii să gândească mai pozitiv și să-și deschidă inimile către noi experiențe. Jupiter este cunoscut ca „marele benefic” în astrologia tradițională – un termen care se referă la capacitatea sa de a aduce beneficii mari într-un mod în care nicio altă planetă nu poate face.

Jupiter a intrat în Gemini pe 25 mai, așa că pe parcursul întregii veri din 2024, această planetă iubitoare de distracție va împrăștia binecuvântări asupra celor trei semne de aer din zodiac. Va lumina unele dintre cele mai interesante și vesele părți ale hărților lor natale, promițând o vară de fericire, vibrații jucăușe și bună dispoziție.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Întregul an viitor este o perioadă interesantă pentru Gemeni, datorită faptului că Jupiter luminează semnul vostru pentru prima dată în peste un deceniu. Vara 2024 este practic începutul acestei perioade magice de creștere și noroc, așa că fiți pregătiți să vă distrați și să vă bucurați de energia veselă care vine în calea voastră. Această vară aduce mari îmbunătățiri pentru Gemeni, așa că s-ar putea să descoperiți că vă simțiți mai încrezători în voi înșivă și mai optimiști cu privire la ceea ce urmează. Personalitatea voastră este mai magnetică ca niciodată, iar luna iulie este un moment fantastic pentru a vă îmbrățișa natura socială și a vă bucura de momente bune cu prietenii.

Luna nouă în Leu pe 4 august este un alt moment interesant pentru viața voastră socială, așa că faceți niște planuri palpitante. În plus față de faptul că aveți Jupiter pe echipa voastră toată vara, planeta iubirii Venus va începe să tranziteze prin cea mai jucăușă și pasională zonă a hărții voastre la sfârșitul lunii august, aducându-vă multă inspirație creativă și perspective romantice pe tot parcursul ultimei părți a verii.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Această vară va fi una interesantă pentru voi, Balanțelor, deoarece Jupiter va petrece întregul sezon în casa a nouă a aventurii. Acest lucru aduce vești foarte bune pentru orice este legat de călătorii, așa că este un moment fantastic pentru a planifica o escapadă specială de vară sau pentru a cheltui pe o vacanță de petrecere cu prietenii. Veți fi, în general, optimiști și deschiși la minte, așa că s-ar putea să fiți înclinați să încercați lucruri noi sau să faceți un salt de credință spre ceva deosebit de palpitant. Cerul este limita în această vară, așa că gândiți pozitiv și extindeți-vă orizonturile.

În plus, planeta voastră guvernantă Venus va fi în semnul vostru pe parcursul ultimei luni a verii, dându-vă și mai mult farmec și presărând dulceață peste tot ce atingeți. Este momentul perfect pentru a căuta iubirea de vară sau pentru a vă oferi un makeover glam. Chiar înainte de echinocțiul de toamnă, Jupiter optimist va armoniza frumos cu Venus iubitoare de plăceri în semnul vostru, sporind nivelurile voastre de fericire și punând o cireașă magică pe deasupra unei veri deja uimitoare.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Norocosul Jupiter va fi în casa voastră a cincea jucăușă și dornică de flirt toată vara, Vărsătorilor, așa că așteptați-vă să faceți din fericirea și jocul prioritățile voastre numărul unu în lunile următoare. Veți descoperi că este ușor să maximizați timpul liber și să investiți mai multă energie în lucrurile care vă aduc cu adevărat bucurie și împlinire – fie că înseamnă să lucrați la un proiect de pasiune, să urmați o inițiativă creativă, să începeți un nou hobby sau să condimentați viața voastră amoroasă. Inspirația curge și la fel și romantismul, așa că răsfățați-vă dorințele inimii și bucurați-vă de vibrațiile bune care vin în calea voastră.

Așteptați-vă la un plus de veselie și entuziasm în ultima lună a verii, pe măsură ce o lună plină energizantă în semnul vostru răsare pe 19 august, oferindu-vă o șansă de a renunța la vechile obiceiuri și de a îmbrățișa o vibrație mai ușoară. Curând după aceea, planeta iubirii Venus începe să lumineze zona de aventură a hărții voastre, inspirându-vă să experimentați lucruri noi și palpitante în viața voastră amoroasă.

083
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.