Media

Mihaela Tatu a spus tot despre relația ei cu Gabriel Cotabiță! „Eram tot timpul împreună…” Ani de zile au fost bănuiți, până la urmă a mărturisit

La 60 de ani, Mihaela Tatu nu-și mai dorește decât să devină cât mai repede bunică. Fosta vedetă TV a vorbit despre motivul divorțului de primul ei soț, dar a lămurit, totodată, și zvonurile privind o presupusă relație pe care ar fi avut-o cu artistul Gabriel Cotabiță, în trecutul ei tumultuos.

Invitată în emisiunea Cristinei Șișcanu de la Metropola Tv, Mihaela Tatu a vorbit deschis despre bărbații din viața ei.

A divorțat de primul soț după 16 ani de căsnicie, iar apoi a devenit o femeie liberă, curtată, mai ales în perioada în care devenise celebră în televiziune, de mulți bărbați cunoscuți din show-biz.

Mihaela Tatu: „Și Adrian Daminescu era pe listă”

S-a spus că a avut relații cu mai mulți artiști cunoscuți, printre care Gabriel Cotabiță sau Adrian Daminescu.

Fosta realizatoare TV a făcut lumină în ce privește viața sa amoroasă de la acel moment, când era pe val în televiziune.

„Eram tot timpul împreună cu Gabi Cotabiță atunci, la Brașov. Ne înțelegeam foarte bine. M-am trezit că presa a spus că suntem împreună și că am avea o relație. Nu era nimic adevărat.

Și cu Berti Barbera, chitaristul, m-au cuplat. Am avut un câine, îl chema Berti, și lumea a înțeles că sunt nedezlipită de Berti Barbera.

A mai fost și Adrian Daminescu pe listă, au fost mai mulți cu care s-a spus că am fost!“ , a dezvăluit Mihaela Tatu, în podcastul Cristinei Șișcanu.

De ce s-a despărțit Mihaela Tatu de tatăl fiicei ei? „N-a mai mers… au mai fost iubiri”

Mihaela Tatu (60 de ani) a fost căsătorită vreme de 16 ani. S-a căsătorit de tânără, la vârsta de doar 21 de ani, iar un an mai târziu a venit pe lume fiica ei, Ioana.

Vedeta ține și în prezent legătura cu fostul soț, deși, între timp, a mai avut o relație de 12 ani de zile.

„Nu mi-a părut nici o clipă rău că am divorțat. Dacă noi, în urma discuției pe care am avut-o, am pus lucrurile la punct, e foarte clar, e limpede.

Nu s-a întâmplat la 20 de ani, ca s-o faci dintr-un impuls, se întâmpla la 40 de ani și….Eram așezată, știam bine ce vreau!

Relația cu fostul meu soț nu a mai mers din cauza distanței. Eu aici, el în Spania. Ne-am văzut după doi ani de zile, timp în care am vorbit foarte puțin, ne-am întâlnit, ne-am luat în brațe, nu a mers. Și el avea o stângăcie…Ne-a fost teamă de părinți, ce le spunem părinților, cum le spunem că divorțăm.

Au mai apărut iubiri după. Am fost într-o relație timp de 12-13 ani, dar nu ne am căsătorit”, a mai spus fosta realizatoare tv.

Care este cea mai mare dorință a Mihaelei Tatu

Retrasă la Oradea, vedeta TV mai are un vis neîmplinit: acela de a deveni bunică cât mai repede.

„Am o mare dorință acum! Vreau să se mărite odată fică-mea, Ioana. Are 38 de ani. Vreau să-mi facă un nepot neaparat”, a adăugat Mihaela Tatu.

Mihaela Tatu s-a născut pe 7 aprilie 1963, Mediaș, Sibiu, România. A fost contabilă într-o uzină din Brașov, înainte de a deveni cunoscută pe micul ecran. Vedeta s-a căsătorit la 21 de ani, iar, la scurt timp, a devenit mama unei fetițe, Ioana, acum în vârstă de 38 de ani.

Mihaela Tatu s-a retras din televiziune din cauza unor probleme de sănătate. În prezent, vedeta locuiește la Oradea, părăsind după 13 ani Capitala. Fosta prezentatoare de televiziune este în prezent speaker motivaţional.

0112
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.