Știri

Secretul Gabrielei Cristea pentru cei mai delicioși cozonaci. Cum să faci aluatul

Vedeta a pus bazele unei noi afaceri și vinde cozonaci făcuți chiar de ea.

Gabriela Cristea, prezentatoarea de la Antena Stars, a început propria afacere cu cozonaci. Pasiunea pentru bucătărie a făcut-o să ia această decizie, iar în prezent prepară sortimente unice de cozonaci. Aceștia sunt făcuți cu atenție și dragoste, iar fanii o laudă pentru aceste delicatese. Pentru că cererea este una mare, Gabriela Cristea a dezvăluit secretele cozonacilor săi!

Cum prepară Gabriela Cristea cozonacii?

Moderatoarea de la Mireasa – Capriciile Iubirii a fost surprinsă de reporterul Antena Stars în timp ce pregătea aluatul pentru cozonac. Aceasta a dezvăluit că folosește o modalitate neștiută de prea multe gospodine când vine vorba de dospit.

„Avem și coca gata. Acest malaxor, care este unul casnic, îl am de foarte multă vreme și toți cozonacii și toate testările, cu el s-au făcut. Cred că o să-l pun ca piesă de muzeu.

Un aluat este bine frământat când face bășicuțele astea. Înainte să fie gata laboratorul nostru am vrut să testez cum se fac cozonacii în regim profesional. Pentru că nu erau gata dospitoarele noastre mi-am improvizat dospitor acasă. (…) Ce înseamnă să faci dospitor, înseamnă să ai un cuptor în care să pui o cantitate destul de generoasă de apă fierbinte în cuptor, și se întâmplă niște aburi, se încinge cuptorul și imită foarte bine ideea de dospitor profesional. Pentru doamnele care poate vor să își dospească acasă cozonacii, acesta este un secret”, a dezvăluit Gabriela Cristea, potrivit antenastars.ro.

De asemenea, prezentatoarea TV a venit cu o rețetă unică în materie de cozonaci. Doar ea folosește acest gen de umplutură cu mere caramelizate, caramel sărat și nuci.

„Asta este o noutate. Doar noi facem acest gen de umplutură, mere caramelizate cu caramel sărat și cu nuci. (…) Încă o chestie pe care am învățat-o de curând, ca să îți iasă cozonacii egali, după ce i-ai pus în formă, îi presezi bine”, a mai adăugat ea, conform sursei citate.

Cât costă un cozonac pregătit chiar de Gabriela Cristea

Cei care își doresc să guste din cozonacii Gabrielei Cristea trebuie să scoată din buzunar între 85 de lei și 140 de lei. Prețul variază în funcție de sortiment. Fiecare cozonac are greutate de 900 de grame.

„Avem controlul deplin al procesului de producție, de la frământare până la
ambalare și obținem de fiecare dată un produs proaspăt, premium, care se păstrează în condiții optime până la servire”, se arată pe site-ul său.

084
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.